پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ فروردین ۱۳۹۰، ۱۸:۰۵

سرمایه گذاری صندوق حمایت از توسعه کشاورزی در استان مرکزی افزایش می یابد

سرمایه گذاری صندوق حمایت از توسعه کشاورزی در استان مرکزی افزایش می یابد

اراک - خبرگزاری مهر: رئیس جهادکشارزی استان مرکزی گفت: با حضور مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی کشور در اراک، تفاهمنامه افزایش سرمایه‌ صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی استان مرکزی به امضاء رسید.

مسلم پورقاسمیان در گفتگو با خبرنگار مهر دراراک افزود: بر این اساس ظرفیتهای کشاورزی استان مرکزی بیشتر مورد توجه قرار می گیرد و تولید اشتغال این بخش را افزایش می دهد.

وی از پیگیریهای انجام شده برای افزایش اعتبارات و رونق بخشیدن به فعالیتهای صندوق اشاره کرد و گفت: ایجاد اشتغال از جمله وظایف و تکالیف سازمان جهادکشاورزی است که با توسعه فعالیت‌ صندوق میسر خواهد بود.

وی جذب 80 میلیارد ریالی آبیاری تحت فشار، 40 میلیارد ریال از محل فروش اموال و املاک مازاد بر نیاز در قالب ماده 12، جذب 45 میلیارد ریال تسهیلات بانکی را از موفقیت هایصندوق کشاورزی استان عنوان کرد.

پورقاسمیان همچنین از راه اندازی سایت اینترنتی صندوق حمایت ازتوسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی استان مرکزی خبر داد.

کد خبر 1293875

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha