پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۴:۵۱

کوچک‌زاده در گفتگو با مهر:

نفس بیداری ملت‎‌‌های منطقه یک پیروزی بزرگ است

نفس بیداری ملت‎‌‌های منطقه یک پیروزی بزرگ است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در رابطه با پیروزی قطعی ملت های منطقه گفت: اصولا بیداری ملتها و مقاومت شان بر علیه حکومت های مستبد در چارچوب شعائر اسلامی یک پیروزی بزرگ است.

مهدی کوچک زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با این سخن مقام معظم رهبری که قطعا حرکت ملتهای منطقه منجر به پیروزی آنها خواهد شد، گفت: گرچه بسیاری از مستکبران تلاش می کنند که با پایمال کردن حقوق مردم در کشورهایی مثل بحرین و یمن حرکت آنها را متوقف کنند، ولی باید دانست که این بیداری اسلامی منجر به نابودی مستبدان و ایادی مستکبران خواهد شد.

وی درباره بخش دیگری از سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه ایران در موج بیداری اسلامی در منطقه تنها تماشاگر نبوده است، گفت: ما سی سال است با ریخته شدن خون جوانانمان مقدمات حرکت مردم مسلمان در کشورهای مختلف از جمله بحرین و یمن را مهیا کرده ایم .

نماینده تهران در مجلس افزود: وقتی ملتها در روزهای جمعه و بعد از نماز پرصلابت جمعه حرکت آزادیخواهانه خود را آغاز می کنند، این نشانه دخالت و حضور ایدئولوژیک جمهوری اسلامی ایران در میان ملتهای مسلمان منطقه است.

کوچک زاده با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی با همین رویکرد به دیگر کشورها صادر شده است، گفت: بعد از این هم ایران نسبت به وقایع منطقه بی تفاوت نبوده و از تریبون های مختلف برای روشنگری افکار عمومی در جهان تلاش می کند، حال مردم جهان آزادند که نظر ما را بپذیرند یا نظرات آخوندهای درباری سعودی را.

وی در ادامه به بخش دیگری از سخنان مقام معظم رهبری درباره ارتباط مسائل اخیر منطقه با وضعیت رژیم صهیونیستی گفت: آنچه مسلم است این است که رژیم صهیونیستی وقتی از حمایت برخی از دولتهای منطقه مطمئن می شود، موج سرکوب ملتها از سوی این کشور تشدید می شود.

کوچک زاده افزود: حمایت برخی دولتهای منطقه از رژیم صهیونیستی که در واقع  باید تمام تلاششان مصروف مقابله با اسرائیل شود یک فرصت برای جنایتکاری اسرائیل محسوب می شود ولی این مستبدان وابسته به غرب باید بدانند که روز مرگ اسرائیل بسیار نزدیک است.

کد خبر 1296348

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha