به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال منچستریونایتد سه شنبه شب در دیدار رفت از مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در زمین شالکه صفر چهار با نتیجه 2 بر صفر به برتری رسید و این در حالی است که "مانوئل نویر"، دروازه بان نماینده آلمان، درخشش فوق العاده ای داشت و با عملکرد خوب خود مانع از به ثبت رسیدن یک شکست سنگین برای تیم میزبان شد.
سرآلکس فرگوسن در پایان بازی اظهار داشت: در تمام زمانی که در منچستریونایتد مربیگری کرده ام، شاید این بهترین عملکردی بوده که از یک دروازه بان مقابل تیمم دیده ام. البته می دانم شاهکارهای دروازه بانی دیگری هم رخ داده اما در بازی با شالکه، یک دروازه بان بسیار خوب را دیدم.
سرمربی من یونایتد در ادامه گفت: نویر اواخر نیمه نخست توپ رایان گیگز را مهار کرد و من احساس ناامیدی کردم و فکر کردم در نیمه دوم باید شیوه بازی خود را اصلاح کنیم. گل نیمه دوم هرناندز که مردود اعلام شد، نشان داد که بازیکنان ما می توانند به این دروازه بالن گل بزنند اگرچه کار ساده ای نبود.
از سرآلکس فرگوسن پرسیدند آیا او تلاش خواهد کرد برای فصل آینده نویر را به خدمت بگیرد، سرمربی من یونایتد گفت: می دانیم که این دروازه بان به بایرن مونیخ می رود.
نظر شما