پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۳:۰۸

گشایش گردهمایی مدیران کنترل کیفیت شرکت های آبفای کشور در تبریز

گشایش گردهمایی مدیران کنترل کیفیت شرکت های آبفای کشور در تبریز

تبریز - خبرگزاری مهر: گردهمایی مدیران کنترل کیفیت آب شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی کشور صبح چهارشنبه به میزبانی تبریز در محل تالار اجتماعات هتل گسترش این شهر آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، در این گردهمایی دو روزه که 100 نفر از مدیران کنترل کیفیت شرکت های آبفای کشور حضور دارند علاوه بر سخنرانی مسئولان، 12 مقاله به صورت شفاهی ارائه می شود.

ارزیابی خطر و مدیریت خطر، مطالعه اثر نانوذرات سیلور در گندزدایی آب و شاخص جهانی کیفیت آب آشامیدنی عناوین مهم ترین مقاله هایی است که توسط اساتید دانشگاه و محققان شرکت های آب و فاضلاب در این گردهمایی ارائه می شود.

در این گردهمایی همچنین مقاله هایی با عناوین بررسی انواع سموم در منابع آب آشامیدنی یکی از کلانشهرها با استفاده از دستگاه جی سی، بررسی پیش تغلیظ روی از نمونه های آبی، تعیین پتانسیل خوردگی آب شرب با استفاده از نرم افزار های پیشرفته کاپیوتری ارائه می شود.

حذف تری هالومتانها از آب با فناوری نانو، اندازه گیری میزان برومات در غلظت های کم در آب آشامیدنی، بررسی عوامل موثر بر تشکیل هالواسیدها و بررسی کارایی فرآیند اولتراسونیک در حذف باکتری های اشرشیاکلی از آب و فاضلاب، دیگر عناوین مقاله های ارائه شده در این گردهمایی است.

در گردهمایی مزبور همچنین دو مقاله با عناوین بررسی امکان جایگزینی خاک رس طبیعی به جای بتونیت مورد استفاده در تصفیه خانه های آب و نیز مدیریت رفع آلودگی اتفاقی آب مبتنی بر تشخیص به موقع آفت کش اندوسولفان ارائه می شود.

در حاشیه گردهمایی مدیران کنترل کیفیت آب شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی کشور، از شرکت های آب و فاضلاب برتر در بخش کنترل کیفیت آب در سال 88 نیز قدردانی خواهد شد.

کد خبر 1299075

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha