به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در حالی که تابلو الکترونیکی بهارستان در دومین روز بررسی لایحه بودجه 90 حضور حدود 220 نماینده را شهادت می داد ، مشارکت تنها حدود 60 نماینده، در رای گیری برای تصویب برخی پیشنهادات در الحاق به لایحه بودجه اتفاقی عجیب و البته نادر بود.
لایحه بودجه 90 همان لایحه ای است که به خاطر تاخیر در ارائه آن مجلسی ها بارها و بارها دولت را مورد نکوهش و تذکر قرار دادند ، اما امروز چهارشنبه در بررسی جزئیات لایحه بودجه برخی از نمایندگان حاضر حتی زحمت فشاردادن کلیدهای موافق و مخالف و یا ممتنع را در رای گیری الکترونیکی مجلس به خود ندادند .
با این روال عدم مشارکت حدود 50 الی 60 نماینده در تصویب مصوبات که در رای گیری های مجلس هشتم باب شده است ، در جلسه امروز به رکورد حدود 150نماینده منفعل رسید .
این در حالی است که خوشبختانه بندهایی که در لایحه پیشنهادی دولت برای بودجه 90 آمده است نیاز به رای گیری ندارد و مجلس امروز برای پیشنهادات نمایندگان یا بندهای الحاقی مجلس به لایحه بودجه تنها حدود 10 بار رای گیری کرد .
امروز تذکرات پی در پی رئیس جلسه مجلس که در ابتدای صبح علی لاریجانی بود و در ادامه محمدحسن ابوترابی فرد، هم در سنگ نفوذناپذیر بی تفاوتی نمایندگان اثر نکرد. ابوترابی فرد در میانه های جلسه امروز پس از آنکه بارها و بارها از نمایندگان خواهش کرده بود در رای گیری مشارکت کنند، به طعنه گفت: "دوستان عزیز توجه بفرمایند که کلید شماره یک برای موافقت، کلید شماره دو برای مخالفت و کلید شماره سه نیز برای کسانی است که نظر ممتنع دارند" . اما این بار هم مشارکت جدی در کار نبود. وی بر سر رای گیری دیگری از نمایندگان خواهش کرد که اگر هیچ نظری ندارند لااقل دکمه ممتنع را فشار دهند و گفت : "دوستان عزیز کلید 3 برای رای ممتنع است".
این ماجرا تا ساعت دوازده و نیم که جلسه علنی جریان داشت ادامه یافت ، ماجرایی که احتمالا هموطنان ایرانی که در سراسر کشور شنونده مذاکرات مجلس از رادیو بودند را نیز حیرت زده کرد.
نظر شما