پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۱:۳۳

لیالی خبر داد:

سالانه سه میلیون زائر به خارج از کشور اعزام می شوند

سالانه سه میلیون زائر به خارج از کشور اعزام می شوند

اهواز - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان حج و زیارت گفت: سالانه سه میلیون نفر از مردم کشور برای زیارت به خارج از کشور اعزام می شوند.

به گزار خبرنگار مهر در اهواز، علی لیالی شامگاه چهارشنبه در مراسم تقدیر از دستگاه های فعال در بخش اعزام زائر به عتبات عالیات از طریق استان خوزستان اظهار داشت: این تعداد زائر در حالی هر سال از سوی این سازمان سامدندهی و اعزام می شوند که در سراسر کشور تنها 700 نفر در این سازمان مشغول به کار هستند.

وی تصریح کرد: با این وجود تمام سعی ما در سازمان حج و زیارت این است که کمبود نیرو در این سازمان باعث نشود اعزامها با خلل مواجه شود و زائران با خاطره ای نه چندان خوش به سفر اعزام شوند.

لیالی اضافه کرد: البته ما به این خدمات رسانی فعلی بسنده نکرده ایم و با همت بیشتر همواره در راه افزایش خدمات رسانی به زائرین حرکت کرده ایم.

وی افزود: در میان سه میلیون زائری که هر ساله به خارج از کشور اعزام می شوند 800 هزار نفر به حج عمره، 100 هزار نفر به حج تمتع، 600 نفر به کشور سوریه و 1.5 میلیون نفر به عتبات عالیات عراق مشرف می شوند.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه 17 اسفنده ماه سال 89 با وزیر حج عربستان در خصوص حج تمتع سال 90 ملاقاتی کرده‌ام، بیان داشت: قرارداد حج سال 90 در این ملاقات به امضا رسید و 97 هزار ویزا در مرحله نخست به امضا رسید و بدون هیچ مسئله ای تمام پیش نیاز‌ها در امر تنظیم قرارداد گنجانده شد.

لیالی اظهار داشت: از این تعداد 97 هزار ویزا، 90 هزارمورد آن برای زائران و هفت هزار مورد نیز برای عوامل ستادی و بعثه مقام معظم رهبری و تدارکات فراهم شده است.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اعزام بخش عمده ای از زائران عتبات عالیات از طریف دو مرز شلمچه و چذابه از استان خوزستان تصریح کرد: مدیران استان خوزستان می توانند با تامین شرایط و امکانات بیشتر برای اینگونه اعزام سهمیه بیشتری برای سفر زائران به عتبات عالیات دریافت کنند و ما می توانید مجوز افزایش سهمیه را به خوزستان صادر کنیم.

وی تاکید کرد: هر وقت مدیران استان اعلام کردند که امکانات و تجهیزات آنها برای افزایش تعداد اعزام ها به عراق آماده است ما آمادگی صدور مجوزهای جدید را داریم.

لیالی عنوان کرد: این کار البته باعث رونق بیشتر فعالیتهای اقتصادی و تجاری مرتبط با اعزام ها برای استان خوزستان نیز می شود و استان می تواند از طریق افزایش اعزام ها به برخی منافع دست پیدا کند.

در پایان این مراسم که با حضور استاندار و نماینده ولی فقیه در استان خوزستان برگزار شد از دستگاه هایی نظیر نیروی انتظامی، گمرک، سازمان پایانه ها و منطقه آزاد اروند به علت مشارکت در اعزام زائران به عتبات عالیات تقدیر شد.
 
کد خبر 1299584

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha