پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۱۴

از سوی "گریگوری آلکان" /

بهترین نفرات تیم ملی ایروبیک معرفی می‌شوند

بهترین نفرات تیم ملی ایروبیک معرفی می‌شوند

سرمربی تیم ملی ایروبیک کشورمان در پایان هفته بهترین‌های این تیم را برای حضور در مرحله بعدی اردو معرفی خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، با رسیدن به روزهای پایانی مرحله دوم اردوی تیم ملی ایروبیک ژیمناستیک مردان کشورمان، "گریگوری آلکان" با بررسی حاضرین ، برترین ها را برای شرکت در اردوی بعدی به فدراسیون معرفی خواهد کرد.

در این اردو  سرمربی سرشناس فرانسوی ایروبیک کشورمان، به غیر از ورزشکاران ملی پوش از برخی جوانان و قهرمانان استانی هم برای شرکت در تمرینات دعوت کرده بود. طبق برنامه تعدادی از حاضرین در اردو خط خورده و برترین ها با برنامه جدید "آلکان" تمرینات خود را تحت نظر مربیان ایرانی تیم ملی ادامه خواهند داد.

اردوی تدارکاتی این تیم پنجشنبه 15 اردیبهشت ماه به پایان می رسد و مربی پاره وقت ایروبیک ایران روز جمعه هفته جاری تهران را به مقصد فرانسه ترک خواهد کرد. تیم ملی ایروبیک کشورمان خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و یونیورسیاد(المپیک) دانشجویان جهان در چین آماده می کنند.

کد خبر 1300754

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha