پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۵:۰۳

آیت الله علوی گرگانی:

آبروی کشور در دستان کارگران است

آبروی کشور در دستان کارگران است

قم - خبرگزاری مهر: مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه در هر جامعه ای مسئولیت و نقش طبقه کارگر بسیار سنگین است، گفت: آبروی کشور و نظام در دستان کارگران است.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت الله سید محمد علوی گرگانی ظهر شنبه در دیدار با مدیر کل کار و امور اجتماعی و نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی استان قم به نقش و مسئولیت سنگین طبقه کارگر در هر جامعه اشاره کرد و بیان داشت: کارگران وظیفه سنگینی دارند چرا که آبروی کشور، نظام، مملکت، رهبر و مراجع به دست این قشر است.

وی خاطر نشان کرد: آبروی کشور به این دلیل در دستان کارگران است چون این کارگر است که محصول دست خود را به جامعه تحویل می دهد و اگر این قشر در محصول تولیدی و کار متعهد عمل کنند آبروی کشور به خصوص در بین کشورهای دیگر حفظ می شود و لی اگر به کار خود اهمیت ندهد و بی مسئولیت و بی تعهد عمل کند آبروی جامعه برده می شود.

علوی گرگانی خاطر نشان کرد: آبرو به عمل است و خداوند نیز دوست دارد که اگر بنده کاری انجام می دهد به شکل احسن باشد و ما نیز استعداد، قوه و نیروی کار کردن داریم فقط اشکال در کاربرد است که نمی دانیم چقدر می توانیم این نیرو را به کار ببریم.

کیفیت کار آبرو را تامین می کند

وی با اشاره به این که کیفیت کار از کمیت آن ارزشمندتر است، اظهار داشت: هنر هم همین است و آن چه که آبرو را تامین می کند کیفیت است.

استاد برجسته حوزه علمیه قم همچنین به مزیت های کار متعهدانه اشاره کرد و گفت: پولی که از کار متعهدانه به دست می آید برکت زیادی خواهد داشت و بلا و‌ آفت هم در آن نیست و نوع گرفتاری ما هم به همین خاطر است که حس تعهد عملی نداریم و به خاطر همین هم پولمان بی برکت است و بلا و آفت می شود.

اگر کسی جایگاه خود را بشناسد بر اساس آن به مسئولیت خود توجه بیشتری می کند

علوی گرگانی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: انسان اگر جایگاه خود را بشناسد و بداند در چه جایگاهی قرار دارد قطعا به خود و موقعیتش توجه بیشتری می کند و بر اساس آن به مسئولیت خود توجه افزون تری دارد.

وی اضافه کرد: علت این که ما در مسائل کوتاه می آییم این است که به مسئولیت خود شناخت نداریم و ارزش ها و اولویت ها را فراموش می کنیم.

این مرجع تقلید با بیان این که کارگر از نظر هر اجتماع و ملتی جایگاه بسیار بالایی دارد، تصریح کرد: برخی تعبیرات در مورد قشر کارگر به کار می رود که شاید باعث شود کارگران نقش خود را کم بدانند اما این طبقه در جامعه نقش مهمی دارد.
 

کد خبر 1301002

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha