پرویز مددی در حاشیه بازدید بازدید از کارخانه مواد غذایی زربال پروتئین کاسپین در گفتگو با خبرنگار مهر در پاکدشت افزود: تولیدات منطقه پاکدشت از کیفیت و کمیت بسیار خوبی برخوردار است ولی صاحبان صنایع، روشهای تبلیغاتی مناسبی را سراغ ندارند.
وی اظهار داشت: اداره بازرگانی قصد دارد در این خصوص، شیوه های بازاریابی را به آنان آموزش داده و راهنماییهای لازم را ارائه دهد.
تولید روزانه سه تن محصولات گوشتی و پروتئینی و فروش کم
این مسئول که جهت بررسی مشکلات به کارخانه زربال پروتئین کاسپین رفته بود، ادامه داد: این شرکت روزانه سه تن محصولات گوشتی و پروتئینی تولید می کند ولی عمده ترین مشکلات این نوع کارخانجات، فروش کم آنها در محصولات تولیدی است که این معضل به عدم آشنایی با روشهای بازاریابی و اطلاع رسانی به مردم بر می گردد.
مددی افزود: این شرکت، یکی از تولید کنندگان عمده غذای نیمه آماده و کاملاً بهداشتی است که با ایجاد اشتغالزایی در منطقه پاکدشت، انواع ناگت مرغ، میگو، کباب و فیله مرغ تولید می کند.
وی یادآور شد: این کارخانه با تعداد 35 نفر کارگر، ظرفیت تولید روزانه سه تن انواع محصولات گوشتی و پروتئینی را دارا می باشد.
رئیس اداره بازرگانی پاکدشت اضافه کرد: شرکت زربال پروتئین کاسپین یکی از موفق ترین شرکتهای منطقه پاکدشت است که در صدد افزایش ظرفیت تولید قبلی و همچنین راه اندازی خط جدید تولید سوسیس و کالباس می باشد.
وی گفت: مدیران این شرکت با توجه به فروش داخلی در فکر صادرات محصولات خود به کشورهای دیگر به خصوص کشورهای همسایه ایران هستند.
افزایش بهای برق و گاز تأثیری بر قیمت محصولات نداشته است
این مسئول افزود: افزایش بهای برق و گاز مصرفی پس از هدفمند شدن یارانه ها در حال حاضر، تأثیری بر قیمت فروش محصولات شرکت کایسر نداشته و مدیریت این شرکت درصدد افزایش تولید و افزایش فروش و جبران این هزینه ها می باشد.
وی خاطرنشان کرد: مدیریت هنرمندانه، تولیدات خوب و کارگران سختکوش، راز موفقیت این شرکت است.
نظر شما