پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۵۹

در سالروز شهادت حضرت فاطمه(س)؛

پیکر 28 شهید دفاع مقدس در 10 استان کشور تشییع می شود

پیکر 28 شهید دفاع مقدس در 10 استان کشور تشییع می شود

در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) پیکر پاک 28 شهید دفاع مقدس در 10 استان کشور تشییع و خاکسپاری می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیکر پاک 28 شهید دفاع مقدس همزمان با سالروز شهادت دخت گرامی پیامبر اسلام( ص) حضرت فاطمه زهرا(س) در روز 17 اردیبهشت در استانهای تهران، خراسان رضوی، فارس، کرمانشاه، قم، اصفهان، بوشهر، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و کرمان تشییع و خاکسپاری خواهد شد.

این شهدای گرانقدر به عملیاتهای والفجر4، والفجر مقدماتی، کربلای4، کربلای6، محرم، خیبر، بدر و تک عملیاتی دشمن در سالهای 59 و 67 مربوط هستند.

پیکر این شهیدان با درخواست عموم مردم و مسئولین در استان تهران در منطقه عباس آباد باغ موزه دفاع مقدس، در استان خراسان رضوی در مشهد مقدس دانشگاه فردوسی، شهرستان درکز، خواف، سلطان آباد، مه ولات(فیض آباد)، در استان خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند، در استان خراسان شمالی در دانشگاه علوم پزشکی بجنورد، در استان فارس در شهرستان فراشبند، در استان کرمانشاه در پادگان ابوذر شهرستان سرپل ذهاب، در استان قم در شهر جدید دستجرد و استان اصفهان، بوشهر و کرمان تشییع و تدفین خواهند شد.

کد خبر 1301579

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha