پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۱:۱۲

سالجاری/

500 تن میگو در گلستان تولید می شود

500 تن میگو در گلستان تولید می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل شیلات گلستان گفت: سالجاری 500 تن میگوی پرورشی در مجتمع پرورش میگوی گمیشان تولید می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، علی اکبر پاسندی صبح یکشنبه در بازدید از این مجتمع افزود: مجتمع پرورش میگوی گمیشان با هم مرز بودن اراضی این منطقه با دریا و داشتن زمین های کم بازده و شور و غیرقابل استفاده در بخش های کشاورزی، استعداد خوبی برای تولید آبزی پروری و پرورش میگو دارد.

وی اظهار داشت: در سال 1390 با زیر کشت بردن 150 هکتار از این مزارع، بالغ بر 500 تن تولید را پیش بینی  کردیم و در زمینه اشتغال 100 نفر به صورت مستقیم و 200 نفر به صورت غیرمستقیم فراهم شود.
 
پاسندی اظهار امیدواری کرد: با حل مشکلات زیست محیطی و حمایت مسئولان استان، طرح فوق پیگیری و اجرا شود تا شاهد رونق اقتصادی در منطقه و به کارگیری  جوانان و تحصیل کردگان بومی در جهت حل معضل بیکاری در منطقه باشیم.
 
سایت پرورش میگوی شیلات گلستان در فاصله 17 کیلومتری شمال گمیشان و در جنوب شرقی دریای خزر قرار دارد.

فاصله محل طرح از مرکز استان در حدود 70 کیلومتر بوده و نحوه دسترسی به محل از طریق جاده مرزی است.
 
وسعت اراضی فوق در حدود 400 هکتار است که از جنوب به کانال زهکشی آبگشت، از شمال به مرز ترکمنستان، از غرب به جاده گمیشان مختومقلی و از شرق به دشت قلعه جین بالا و پایین محدود می شود. 
کد خبر 1301753

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha