به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز در ادامه بررسی لایحه بودجه 90 با الحاق جزئی به بند 13 لایحه بودجه، وزارت مسکن و شهرسازی را موظف کردند تا پایان برنامه پنجم توسعه مسکن جانبازان 50 درصد و بالاتر، جانبازان 25 درصد تا 50 درصد و همچنین آزادگان و فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد و بالاتر فاقد مسکن در صورتیکه قبلا از زمین یا مسکن دولتی استفاده نکرده اند را تامین کند.
مجلس مقرر کرد طبق ماده 13 کلیه درآمدهای حاصل از فروش کالا و خدمات شرکت های دولتی موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 8/7/1386 به حساب های معرفی شده از سوی خزانه داری کل کشور واریز می شود تا طبق احکام و مقررات قانونی بین ذینعان مربوطه تقسیم شود.
نمایندگان مجلس همچنین در پیشنهادی مصوب کردند مالیات و عوارض اخذ شده قانون از کل وجوه دریافتی پس از واریز به خزانه داری کل کشور به طور مستقیم به دستگاه ها و موسسات مربوطه پرداخت می شود.
نظر شما