پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۴:۵۵

زنگ سپاس از معلم در گلستان به صدا درآمد

زنگ سپاس از معلم در گلستان به صدا درآمد

گرگان - خبرگزاری مهر: همزمان با 12 اردیبهشت و روز گرامیداشت مقام معلم، زنگ سپاس از مقام والای معلم در مدارس استان گلستان نواحته شد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، در حال حاضر 23 هزار فرهنگی در دو هزار و 850 مدرسه در استان گلستان در امر تعلیم و تربیت مشغول هستند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان ظهر دوشنبه در آیین گرامیداشت مقام معلم در گرگان افزود: در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب به نام سال جهاد اقتصادی نام گذاری شده است، جهاد صرفا تلاش نیست بلکه واژه ای است که انسان با تمام توان و وجودش در مقابل دشمن فرضی کار و تلاش و فکر می کند.

علیرضا جمشیدی افزود: امروز در عصر جنگ نرم، عصر تولید فکر و اندیشه است و تاکید مقام معظم رهبری در روز شهادت آیت الله مطهری به دلیل جایگاه علم و عالم و ارزشمندی آن ها در پیشگاه خداوند است.

وی گفت: امروز نیاز مخاطبان به علم و دانش، تولید علم و مقابله با جنگ نرم است و این در عرصه فعالیت دانش آموزان و معلمان است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان اظهار داشت: معلمی که در نظام دینی زندگی می کند و به تدریس مشغول است، تنها جسم او نیست بلکه با تمام فکر، اندیشه کار و خدمت می کند.


 
کد خبر 1303051

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha