پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ آبان ۱۳۸۳، ۱۴:۳۸

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار سفيرعراق در تهران :

برگزاري انتخابات سالم و فراگير اساسي ترين گام تامين ثبات و امنيت عراق است

محمد مجيد اشيخ ، سفير جديد عراق در ايران ، صبح امروز با رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام ديدار و گفتگو كرد .

 به گزارش مهر رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين ديدار با ابراز نگراني نسبت به تداوم خشونت ، زور و ارعاب و پيگيري سياستهاي دوران اشغال عليه مردم مظلوم و مسلمان عراق ، گفت: عراقي ها ومسئولان آن مي بايست با تدبير و مديريت هوشمندانه از خود مردم عراق در تامين امنيت اين كشور استفاده كنند.

وي افزود: افزايش خونريزي وكشتارغيرنظاميان با سلاح هاي سنگين توسط نيروهاي اشغالگر ، افكار عمومي عراق را دچار خدشه مي سازد كه در بلند مدت براي حاكميت اين كشور غير قابل جبران خواهد بود.

هاشمي رفسنجاني با اعلام آمادگي جمهوري اسلامي براي مشاركت همه جانبه در امر توسعه و بازسازي عراق ، بر عزم جدي و تلاش مسئولان ايران براي بسط روابط دو جانبه با عراق بر اساس حسن همجواري و احترام متقابل تاكيد كرد.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران معتقد است برگزاري انتخابات سالم ، شفاف و فراگير در عراق مهمترين و اساسي ترين گام جهت تامين ثبات و امنيت اين كشوراست.

وي افزود: برگزاري انتخابات درعراق به دولت ونهادهاي مسئول عراقي مشروعيتي  مي دهد كه در نهايت باعث كاهش خشونت ومخالفت ها دراين كشور خواهد شد.

آيت الله هاشمي رفسنجاني با بيان اين مطلب كه براي عبور از استبداد زدگي ورسيدن به آزادي راه سختي در پيش است افزود: در صورت عدم وفاق همه نيروهاو گروهها درعراق و قانع نبودن به حق خود و زياده خواهي ممكن است راه براي بازگشت ديكتاتوري همراه شود.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد  بر وحدت سرزميني و يكپارچگي و استقلال عراق ، لازمه اين امر را خروج نيروهاي اشغالگر از اين سرزمين ذكر كرد.

براساس اين گزارش مجيد الشيخ ، سفير جديد عراق در ايران نيز در اين ديدار ضمن تشريح آخرين  تحولات كشور متبوعش ، گفت: مهمترين نگراني مردم عراق تلاش باقي مانده بعثي ها و گروههاي افراطي در به هرج و مرج كشيدن اين كشور و رسوخ درنهادها و ارگان هاي اين كشور است.

مجيد الشيخ به تقدير از مواضع اصولي جمهوري اسلامي ايران خواستار مساعدت همه كشورهاي اسلامي ، به ويژه همسايگان براي عبور مردم عراق از اين مرحله سخت و دشوار است.

وي با بيان ضرورت وحدت و همدلي همه جريانات قومي ومذهبي ، گروهها و احزاب سياسي در عراق بر نقش مرجعيت براي حل مشكلات عراق تاكيد كرد.

کد خبر 130449

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha