دكتر حسين كدخدايي در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي "مهر" در خصوص آثار انتشار اوراق مشاركت بر روي نرخ تورم ، افزود : انتشار اوراق مشاركت تاثير چنداني در افزايش نرخ تورم نداشته و حتي حجم نقدينگي موجود در جامعه را تا حدودي تعديل خواهد كرد.
وي با بيان اينكه انتشاراوراق مشاركت با استقبال خوب مردم روبه رو خواهد شد ، اظهار كرد : از آنجا كه در حال حاضر نقدينگي در سطح جامعه زياد است و پرداخت سود اين اوراق از سوي دولت تضمين مي شود ، لذا مردم براي خريد اين اوراق اقدام خواهند كرد و بدين ترتيب سرمايه هاي راكد و سرگردان موجود در كشور جمع آوري خواهند شد.
وي با اشاره به اينكه درآمد حاصل از فروش اوراق مشاركت بايد در بخش هاي توليدي به كار گرفته شود، گفت : اگر درآمد حاصل از فروش اين اوراق در پروژه هايي به كارگرفته شود كه توجيه اقتصادي ندارند، خود اين طرح ها به عنوان يك عامل تورم زا اقتصاد كشور را دچاراختلال خواهد كرد.
كد خدايي با بيان اينكه انتشار اوراق مشاركت تاثيرات منفي ناچيزي بر روي سيستم بانكي كشورخواهد گذاشت ، تصريح كرد : به دليل اينكه سود اوراق مشاركت نسبت به سپرده هاي بانكي بيشتر است ، احتمال دارد از گرايش مردم به سمت اين حساب ها كاسته شود و بانك ها با استقبال كمتري در اين رابطه رو به رو شوند.
يك كارشناس امور بانكي در گفت و گو با "مهر" خبر داد :
استقبال مردم از انتشار اوراق مشاركت
يك كارشناس امور بانكي گفت : به دليل وجود نقدينگي بالا و تضمين سود اوراق مشاركت ، مردم از انتشار اين اوراق استقبال خواهند كرد.
کد خبر 130580
نظر شما