پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۳:۴۵

رسانه‌های دیجیتال منجر به تقویت فرهنگ دینی در جامعه می‌شود

رسانه‌های دیجیتال منجر به تقویت فرهنگ دینی در جامعه می‌شود

شهرکرد - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: رسانه‌های دیجیتال منجر به تقویت فرهنگ دینی و ملی در کشور می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر از شهرکرد، یزدان جلالی در جلسه کمیته برنامه‌ریزی اولین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال این استان بر ضرورت بهره‌گیری از امکانات و تکنولوژی روز در راستای رسیدن به اهداف نظام و انقلاب تاکید کرد و اظهار داشت: با توجه به فضای سایبری و تکنولوژی روز که در جهان مورد استفاده کشورهای غربی قرار گرفته و از آن در راستای ضربه زدن به نظام اسلامی استفاده می‌‎کنند لازم است تا خود را به این امکانات تجهیز کرده و به مقابله با آن بپردازیم.

وی برقراری ارتباط را از مهمترین نیازهای اولیه بشر عنوان کرد و گفت: برقراری ارتباط از همان ابتدا برای بشر یک یک مسئله بسیار مهم و حیاتی به شمار می‌رفته و بسیاری از نیازهای خود را از طریق برقراری ارتباط با افراد و محیط خود برآورده می‎کرد.

جلالی با بیان اینکه در حال حاضر وسایل ارتباطی بسیار گسترده و متنوعی در اختیار بشر گذاشته شده است، تصریح کرد: بر همین اساس لازم است که از جدیدترین و بهترین وسایل ارتباط جمعی در راستای رشد و پیشرفت کشور بهره گرفت و فرهنگ استفاده مناسب از آن را در جامعه ترویج کرد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری به اهمیت و نقش ویژه رسانه‌های دیجیتال در میان سایر وسایل ارتباط جمعی اشاره کرد و گفت: رسانه‌های دیجیتال به دلیل حجم کم فضای اشغال شده، بار اطلاعاتی بالا و کم هزینه بودن مزیتهای بسیاری نسبت به سایر وسایل ارتباطی دارند.

جلالی بر ضرورت فرهنگ‌سازی در خصوص استفاده مناسب و صحیح از رسانه‌ها و نرم‌افزارهای دیجیتالی تاکید کرد و افزود: برپایی نمایشگاه‌های رسانه‌های دیجیتال در کشور و به دنبال آن در استان‌ها می‌تواند بستر مناسبی را در راستای فرهنگ‌سازی و آشنایی مردم با رسانه‌ها و تکنولوژی روز داشته باشد.

وی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری نمایشگاه‌ رسانه‌های دیجیتال در این استان ، تصریح کرد: انتظار می‌رود که دستگاه‌های ذی‌ربط با متولیان برگزاری نمایشگاه همکاری و همدلی مناسبی داشته باشند تا زمینه حضور گسترده و پررنگ مردم استان در این عرصه و استفاده از محصولات نمایشگاه به خوبی فراهم شود.

کد خبر 1306942

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha