پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۵۲

جلسه شورای شهر/

گلایه مسجد جامعی از مشکلات بوجود آمده برای دفن یک هنرمند

گلایه مسجد جامعی از مشکلات بوجود آمده برای دفن یک هنرمند

سیصد و هفتاد و چهارمین جلسه علنی شورای شهر صبح سه شنبه با گلایه احمد مسجد جامعی کمیسیون فرهنگی از مشکلاتی که برای دفن یک هنرمند تئاتر عروسکی در قطعه هنرمندان پیش آمده بود آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیصد و هفتاد و چهارمین جلسه علنی شورای شهر صبح سه شنبه با گلایه احمد مسجد جامعی کمیسیون فرهنگی از مشکلاتی که برای دفن یک هنرمند تئاتر عروسکی در قطعه هنرمندان پیش آمده بود آغاز شد.

وی با اشاره به نصب پلاکاردهایی از بزرگان علم و ادب در سطح معابر تشکر کرد و گفت: اینکه تصاویر استاد زرین‌کوب و شهیدی را به همراه جملات‌شان در سطح شهر نصب کردیم جای تشکر دارد. اما لازم است شهرداری بودجه‌ای را برای هزینه دفن هنرمندان در قطعه ویژه آنها در بهشت زهرا اختصاص دهد.

مسجدجامعی با تاکید بر اینکه حرمت هنرمندان در زمان مدیریت‌های مختلف شهرداری حفظ می‌شده ادامه داد: اینکه یک هنرمند بزرگ تئاتر عروسکی برای دفن در قطعه هنرمندان به دلیل عدم پرداخت هزینه ها معطل شود جای تاسف دارد و تاکید می کنم این مصوبه شورا نیست و شهرداری نباید برای رقم اندک هنرمندان را معطل کند.

در ادامه این جلسه احمد اسماعیلی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران با بیان اینکه بنیاد شهید یک بنیاد فرهنگی است نه خدماتی، گفت: سه اصفهان تهران، اصفهان و خراسان بالاترین آمار شهدا را دارد که استان تهران 23 هزار شهید دارد.

اسماعیلی با تشکر از خدمات شهرداری در ترویج فرهنگ ایثارگری گفت: نگاه فرهنگی و حمایتی شهرداری در ترویج فرهنگ ایثارگری جای تقدیر دارد و تعاملات خوبی در این زمینه با شهرداری وجود دارد.

وی با اشاره به مشکلاتی که در بنیاد شهید وجود دارد، گفت: بنیاد شهید بدهی‌هایی به دانشگاه‌ها و آ‌موزش و پرورش دارد که هنوز نتوانسته این دیون را تامین کند.

اسماعیلی از برگزاری انتخابات مجلس ایثارگران خبر داد و گفت: انتخابات این مجلس با حضور جامعه ایثارگران برگزار می‌شود و می‌تواند مرجع تخصصی برای بررسی مشکلات و مسایل این قشر مورد مشاوره قرار بگیرد.

وی با اشاره به برنامه پنجم توسعه گفت: براساس قانون پنجم حقوق خانواده‌های شهدا و جانبازان توسط نهادهای کشوری و لشگری پرداخت می‌شود که امیدواریم با کمترین تنش در این زمینه اطلاع رسانی کنیم.

یکی از اعضای شورای شهر خواست جلساتی با شورای شهر در زمینه بررسی مشکلات این قشر اختصاص یابد.

همچنین نمایندگانی از این سازمان در جلسات نامگذاری معابر نیز حضور داشته باشند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ از شهرداری خواست معابر و مکانهای تفریحی شهر برای جانبازان و معلولین را مناسب سازی کند تا عبور مرور این افراد در سطح شهر راحت‌تر شود.

وی همچنین خواستار حمایت جهت تکمیل مرکز توانبخشی معلولین و جانبازان شد.

اسماعیلی از شهرداری خواست در حل مشکلات اشتغال فرزندان شهید و ایثارگر کمک کند.

در ادامه این جلسه معصومه آباد با انتقاد از فضای ضدفرهنگی دانشگاه‌ها گفت: بنیاد شهید باید فرزندان شهیدی را که وارد فضای علمی اما ضدفرهنگی دانشگاه‌ها می شوند حمایت کند.

وی ادامه داد: این فرزندان پس از ورود به دانشگاه از فضای ایثارگری دور می‌شوند و فرزند شهید بودن خود را پنهان می‌کنند در صورتی که اینها باید این فرهنگ را در جامعه ترویج کنند.

وی در خصوص گلایه بنیاد شهید از عدم حضور نماینده بنیاد شهید در نام‌گذاری معابر گفت: ما مکاتباتی با این نهاد داشتیم اما اعلام کردند بانک اطلاعاتی این سازمان محرمانه است. همچنین نماینده بنیاد شهید تنها در جلسات نامگذاری حضور پیدا می‌کند.

آباد ادامه داد: امکان ندارد نام معبری از نام شهید به گل و بلبل تغییر کند مگر اینکه دو معبر نام یک شهید را داشته باشد.

کد خبر 1308400

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha