پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۲، ۱:۳۱

حجه الاسلام عمار حكيم:

سرنوشت عراق بايد توسط گروههاي عراقي مشخص شود

حجه الاسلام سيد عمار حكيم گفت: تنها راه ايجاد يك حكومت ملي در عراق را توافق بين گروههاي مختلف عراقي و خروج نيروهاي بيگانه از اين كشور مي دانيم.

وي روز سه شنبه در گفتگو با خبرگزاري مهر گفت: آينده عراق بايد با توافق بين گروههاي سياسي كه نقش برجسته اي در طول 20 سال گذشته در اين كشور داشته اند تعيين شود.
حجه الاسلام حكيم از مجلس اعلاي عراق، گروههاي كردي، و بعضي گروههاي غير اسلامگرا به عنوان گروههاي سياسي برجسته در عراق نام برد.
وي كه برادر زاده و داماد آيت الله سيد محمد باقر حكيم است افزود: اين گروهها رايزني هاي مشترك خود را در چارچوب كنفرانس لندن به صورت گسترده ادامه مي دهند وي پيگيري كنفرانس لندن و توافقات آن كه بر عهده كميته هماهنگي و رهبري گروههاي عراقي است در صلاح الدين ادامه يافت.
عضو مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق ابراز عقيده كرد كه مردم با اين گروهها ارتباط خوبي برقرار كرده اند.
وي در ادامه به آمريكا هشدار داد كه هر اندازه بخواهند در سرنوشت سياسي عراق مداخله كنند، مشكلات را بر خودشان و بر ملت عراق مي افزايند.
وي تصريح كرد: ايالات متحده در ابتدا سعي كرد كه اين چارچوب ها را  به رسميت نشناسد و كنفرانس ناصريه و بغداد را به راه انداخت، اما خيلي زود دريافت كه هردوي اين كنفرانس ها به شكست انجاميد و به يك اجلاس براي تعارف تبديل شد.
وي آينده اسلام را در عراق درخشان ارزيابي كرد و با اشاره به اين كه شعار "نعم للحوزه العلميه" يكي ازشعارهاي  اصلي ملت عراق در طول بيست روز گذشته پس از آزادي بغداد است، اظهار داشت كه مردم كاملا آگاه هستند و مي خواهند سرنوشت عراق را بدون مداخله بيگانگان تعيين كنند. 

کد خبر 1309

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha