به گزارش خبرنگار مهر در قم ، در متن شكايت نامه اين عده كه خطاب به رييس دادگاه ويژه روحانيت استان قم نوشته شده و يك نسخه آن به نمايندگي مهر در قم ارسال شده، آمده است :همه علما، مراجع و مسؤولان كشور، شهر مقدس قم را از همه جهات از جمله فرهنگي، عقيدتي و … حتي عمراني و شهري مجزا و متفاوت از شهرهاي ديگر مي دانند و از آن جايي كه شهر مقدس قم هميشه و همواره از اولين جرقه انقلاب تاكنون نقش محوري اساسي داشته و به عنوان الگو و سرمشق براي ساير شهرها و حتي مجامع بين المللي بوده است ، آيا به راستي قابل قبول است كه به اين سادگي اجازه داده شود كه برخي افراد در يك محفلي با سرپرستي يك فرد روحاني آن هم در ماه مبارك رمضان با پارهاي از مسايل و سياسي، دل عدهاي از شهروندان و نيروهاي حزب اللهي و انقلابي هميشه در صحنه قم را به درد آورند كه متأسفانه با اصرار و سماجت هاي عده اي از مسئولان، مجبور به سكوت شوند.
دربخش ديگري از اين شكايت نامه آمده است : اين جمع، شكايت خود را از سخنرانان روحاني و آقاي قابل مسؤول حزب مشاركت استان قم به دليل دعوت و فراهم آوردن محيطي امن براي اظهارنظر كردن چنين سخنراناني، اعلام مي داريم و از رياست دادگاه ويژه روحانيت خواستار پيگير اين واقعه تلخ آن هم در شهر مقدس قم هستيم .
بر پايه اين گزارش، شكايت نامه جداگانهاي نيز از عده اي از سخنرانان غيرروحاني دفترحزب مشاركت تقديم معاونت دادستاني قم شده است.
نظر شما