پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۲:۴۰

تولید "ماجراهای سه مورچه" در مرکز خلیج فارس به پایان رسید

تولید "ماجراهای سه مورچه" در مرکز خلیج فارس به پایان رسید

تولید انیمیشن سه بعدی "ماجراهای سه مورچه" به کارگردانی سعید رزم‌آهنگ در واحد انیمیشن صدا و سیمای خلیج فارس به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، تولید انیمیشن "ماجراهای سه مورچه" به کارگردانی سعید رزم‌آهنگ و تهیه‌کنندگی مرتضی ستار در واحد انیمیشن صداو سیمای مرکز خلیج فارس به پایان رسید. این مجموعه با تکنیک کات اوت کامپیوتری و به صورت سه بعدی تولید شده است.

 این انیمیشن از سه کاراکتر مورچه به نام‌های  گیرغ ، کاکا و تگزی و چهار شخصیت فرعی شامل یک سوسک و یک خانواده سه نفره شپش تشکیل شده است.

عوامل این انیمیشن عبارتند از طراح کاراکترها: وحیدعابد و سعید خوشخو، آهنگساز و صدا: افشین شاهوران، تدوین: سعید رزم‌آهنگ، مدیر تولید: میثم اقبال‌پور، فیلمنامه: شاهد سیف و محی‌الدین حسینی و ناظر کیفی: کریم سربخش.

کد خبر 1312918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha