پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۷:۰۰

پانزدهمین جشنواره کوهروی و پیاده روی خانواده در اراک برگزار می شود

اراک - خبرگزاری مهر: مدیرکل تربیت بدنی استان مرکزی از برگزاری پانزدهمین جشنواره کوهروی و پیاده روی خانواده در شهر اراک خبر داد.

خسرو قمری با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک گفت: پانزدهمین جشنواره فرهنگی ورزشی کوهروی و پیاده روی خانواده ششم خردادماه امسال به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در میدان کوهنورد (تپه نورالشهدا) اراک برگزار می شود.

وی افزود: برای برگزاری این جشنواره برنامه های متنوع ورزشی و فرهنگی شاد، همراه با جایزه های نفیس در نظر گرفته شده است.

مدیرکل تربیت بدنی استان مرکزی با اشاره به حضور هیاتهای مختلف ورزشی استان در این جشنواره اظهارداشت: هر هیات رشته ورزشی خود را در پانزدهمین جشنواره پیاده روی اراک به مردم معرفی می کند.

قمری ارتقاء سطح فرهنگ جامعه و توجه به ورزش همگانی و گرامی داشتن یاد و خاطره رزمندگان دوره هشت سال دفاع مقدس به ویژه سالروز فتح خرمشهر را از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.

 

کد خبر 1313587

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha