پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ آبان ۱۳۸۳، ۱۷:۴۰

گزارش خبرنگار اعزامي مهر از وين (8)

گازدكي در گفتگو با مهر : اجماع بر حل پرونده هسته اي ايران در چار چوب مقررات آژانس است // ارجاع پرونده ايران به شوراي امنيت غير محتمل است

يك سخنگوي آژانس بين المللي انرژي هسته اي گفت : در نشست شوراي حكام آژانس در باره شبهاتي كه از سوي بعضي از طرف ها در باره برنامه هاي هسته اي ايران مطرح است ، بحث خواهيم كرد.

به گزارش خبرنگار اعزامي مهر به وين مارك گازدكي گفت : تمام سئوالاتي را كه از سوي آمريكا و انگلستان مطرح مي شود شنيده ام و اين سؤالات بيشتر درباره بعضي از مكان ها از جمله پارچين و برنامه هاي هسته اي ايران، مگنتس، تابشگردان، و البته عمدتاً درباره نيروگاه اتمي است .

سؤالي درباره  برنامه هاي هسته اي ايران از 1985و ساخت نيروگاه بوشهر( در دهه 1960) كه قرار بود توسط آلماني ها ساخته و تكميل شود وبعد به روسيه واگذارشد وجود دارد و نظر من دراين مورد همان بود كه بخشي از آن را  به هيئت نمايندگي ايران گفته ام و اين سؤالاتي است كه قبلاً من آنها را شنيدم.

وي در پاسخ به اين پرسش خبرنگار مهر كه نظر جنابعالي درباره جو حاكم بر شوراي حكام چيست گفت : وضعيت كره به همان منوال سابق است ليكن درخصوص ايران بايد گفت بعضي از كشورها در پي آن هستند كه پرونده ايران را به شوراي امنيت ارجاع دهند درحاليكه عده اي هم بر اين عقيده هستند كه اخبار رسيده خوب و اميدوار كننده است و مي توان اين مساله را از طريق ديگري حل كرد و كساني را كه در اشتباه هستند از اشتباه در آورد.

اين مقام آژانس درپاسخ به اين سؤال خبرنگار مهر كه چه كشورهائي خواهان ارسال پرونده ايران به شوراي امنيت هستند از سه كشور آمريكا، كانادا و استراليا به عنوان نمونه ياد كرد.

وي در ادامه با اشاره به پارچين اعلام كرد اين مساله اخيراً طرح شده ، بازرسي از اين منطقه صورت مي گيرد. وي در ادامه با اشاره به فرجام پرونده اظهار داشت گزينه ارجاع پرونده به شوراي امنيت يك گزينه غيرمحتمل است.

کد خبر 131405

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha