به گزارش خبرنگار مهر در کرج، فاطمه آجرلو ظهر سه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش در محل استانداری البرز افزود: افزایش بودجه مطلوبی برای سازمان دانش آموزی لحاظ شده و باید بتوانیم سهم استان البرز را به تناسب نیازهای این استان بگیریم و محقق کنیم.
وی ادامه داد: در این زمینه تلاش می شود تا سهم البرز متناسب با نیازها داده شود ضمن اینکه این امر باید در اسرع وقت انجام گیرد.
این مسئول عنوان کرد: همچنین از محل مالیات بر ارزش افزوده، بودجه ای به آموزش و پرورش اختصاص یافته که این امر می تواند به کاهش مشکلات آموزش و پرورش کمک شایانی کند.
آجرلو گفت: همچنین در این زمینه، تجهیز آزمایشگاه ها و کتابخانه ها دنبال می شود و لازم است پیگیری ها در این خصوص تداوم داشته باشد.
در خصوص مدارسی که حکم قلع و قمع دارند، بودجه ای قرار داده شد
وی بیان کرد: در خصوص مدارسی که حکم قلع و قمع دارند نیز بودجه ای از محل هدفمندی یارانه ها قرار داده شده که این امر نیاز در نوبه خود در کاهش مشکلات آموزشی و پرورشی تاثیر مطلوبی دارد.
این مسئول اضافه کرد: یکی از موارد مد نظر، احیای بازنشستگی پیش از موعد در زمینه مربوطه بود که به دنبال تلاشها این امر محقق شده و از چند محل دیده شده است.
وی افزود: البته در این زمینه، تامین نیرو مربوط به سیاست گذاری است که امیدواریم این امر به بهترین نحو انجام شود.
نماینده مردم کرج گفت: تلاش شد تا بحث نوسازی مدارس در خصوص برنامه پنج نیز احیا شود که با احیای این امر، بخشی از مشکلات برطرف می شود.
وی خاطرنشان کرد: شورای آموزش و پرورش استان البرز اهمیت فراوانی دارد و می تواند تصمیم گیری های بسیار مهمی را انجام دهد که این امر بر اهمیت نقش آن می افزاید.
این مسئول یادآور شد: این شورا سیاست گذاری کلان در زمینه آموزش و پرورش برای استان انجام می دهد.
نظر شما