به گزارش خبرگزاری مهر، شاید تبلتها نتوانند به این سرعت به زندگی رایانه های شخصی رومیزی پایان دهند اما توانسته اند با تثبیت موقعیت خود در بازار یک جانشین معتبر برای این رایانه ها باشند.
برپایه آخرین گزارش موسسه تحقیقاتی "نیلسون" رایانه های شخصی بیش از گذشته گرد و غبار می گیرند درحالی که تبلتها به ویژه "آی- پد" به سرعت جای خود را در دل کاربران باز می کنند.
به طوریکه نتایج این تحقیقات نشان می دهد تقریبا یک سوم مصاحبه شوندگان (32 درصد از مالکان رایانه های رومیزی و 30 درصد از صاحبان رایانه های قابل حمل) تائید کردند از زمانیکه یک تبلت خریداری کرده اند کمتر از رایانه های رومیزی و لپ تاپها استفاده می کنند. 3 درصد نیز اظهار داشتند که پس از خرید تبلت، استفاده کمتر از تمام رایانه های معمولی را آغاز کرده اند.
همچنین، تبلت رایانه مورد علاقه 24 درصد از مصاحبه شوندگان بود درحالی که 23 درصد از آنها اظهار داشتند که پخش کننده های کتاب الکترونیک مثل "کیندل" و نت بوکها را هم دوست دارند.
برپایه این اطلاعات به نظر می رسد که "جنون تلبت" رو به رشد است. حتی اگر تنها 5 درصد از کاربران اظهار دارند که پس از خرید "آی- پد" شرکت استیو جابز، "نت بوک" (مینی نوت بوک) خود را کنار گذاشته اند.


پیش بینی های تحلیگران "مورگان" حاکی از آن بود که تبلتها 32.1 درصد از بازار نوت بوکها و نت بوکها را در سال 2011 به خود اختصاص خواهند داد.
این لوح- رایانه ها که مفهوم جدیدی از ارتباطات رایانه ای بی سیم را ارائه کرده اند در سال گذشته 18.9 درصد از بازار را در دست داشتند و سبب رونق این بازار شدند.
برپایه این تحلیلها، در سال 2012 تبلتها می توانند به 35.1 درصد از بازار با یک گردش مالی 35 میلیارد دلار برسند و "آی- پد 2" در راس این بازار نوظهور قرار خواهد گرفت.
همچنین در آن زمان تحلیلهای موسسه گارتنر نیز نشان داده بود که 54.8 میلیون تبلت در سال 2011 فروخته خواهند شد که بخش مهمی از این فروش متعلق به "آی- پد 2" خواهد بود.
به گفته گارتنر در سال 2010 اپل 85 درصد از تبلتهای فروخته شده در این بازار را تولید کرده است.
نظر شما