پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۱:۱۹

نریمانی:

75 واحد مکانیزه کشاورزی در اصفهان فعالیت می‌کنند

75 واحد مکانیزه کشاورزی در اصفهان فعالیت می‌کنند

اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: 75 واحد مکانیزه کشاورزی در این استان مشغول به فعالیت هستند.

محمدرضا نریمانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدامات انجام گرفته به منظور انجام فعالیتهای زراعی و باغبانی به صورت مکانیزه، افزود: خوشبختانه اقدامات مطلوبی به منظور مکانیزه کردن تمامی مراحل کاشت، داشت و برداشت و عملیات باغبانی انجام گرفته که در این ارتباط 75 واحد مکانیزه کشاورزی در سطح استان اصفهان مشغول به کار شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه بخشی از این واحدهای مکانیزه کشاورزی به صورت تعاونی و برخی نیز به صورت شرکتی در سطح استان مشغول به فعالیت هستند، اظهار داشت: از مجموع 75 واحد مکانیزه فعال در بخش کشاورزی استان اصفهان، 35 شرکت در قالب شرکت‌های تعاونی و 40 واحد نیز در قالب شرکت‌های سهامی خاص و وابسته به اشخاص حقیقی به فعالیت می‌پردازند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه فعالیت این تعداد واحد مکانیزه کشاورزی در سطح استان کافی نیست، تصریح کرد: لازم است تا این واحدهای کشت مکانیزه کشاورزی در سطح استان افزایش یابند چراکه هم‌اکنون سطح بسیار کمی از زمین‌های کشاورزی در استان به صورت مکانیزه کشت می‌شوند.

وی با اشاره به میزان زمینهای کشت شده در سطح استان اصفهان به صورت مکانیزه، اضافه کرد: هم‌اکنون تنها هشت درصد از اراضی و زمین‌های کشاورزی استان اصفهان به صورت مکانیزه کشت می‌شوند.

نریمانی همچنین به ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان اصفهان اشاره کرد و بیان داشت: ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان اصفهان در سال جاری 1.37 اسب بخار به ازای هر هکتار برآورد شده است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به میزان مکانیزاسیون در اراضی قابل کشت به صورت مکانیزه در سطح استان اصفهان، ادامه داد: میزان مکانیزاسیون در اراضی قابل کشت به صورت مکانیزه در استان اصفهان در بخش کاشت 61 درصد، در بخش داشت 50 درصد، در بخش برداشت 79 درصد و در بخش خاک‌ورزی نیز 81 درصد است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه درجه مکانیزاسیون در کشت محصولات باغی در سطح استان پیشرفت مطلوبی داشته است، گفت: هم‌اکنون 40 درصد خاک‌ورزی در حوزه باغ‌داری سطح استان اصفهان به صورت مکانیزه انجام می‌گیرد.

وی همچنین به میزان مکانیزاسیون در بخش کاشت و داشت محصولات باغی استان اصفهان اشاره کرد و افزود: ضریب مکانیزاسیون در بخش کاشت باغ‌های استان اصفهان 80 درصد و ضریب مکانیزاسیون در بخش داشت این حوزه 37 درصد برآورد شده است.

نریمانی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزایش بهره‌وری ماشین‌آلات کشاورزی را نیز در دستور کار دارد، اظهار داشت: به این نتیجه رسیده‌ایم که با افزایش بهره‌وری ماشین‌آلات کشاورزی، میزان بهره‌وری زمین‌ها و نیروهای کشاورزی نیز افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه بررسی‌های میدانی بسیاری به منظور تخمین میزان بهره‌وری ماشین‌آلات کشاورزی استان اصفهان انجام شده است، تصریح کرد: در این بررسی‌های میدانی مشخص شد که تراکتورهای زراعی 74 درصد و تراکتورهای باغی بیش از 87 درصد بهره‌وری دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با تاکید بر اینکه این بررسی‌ها به صورت میدانی انجام شده است، اضافه کرد: تحقیقات میدانی این سازمان بر روی 856 دستگاه تراکتور فعال در بخش کشاورزی استان اصفهان انجام گرفت.

وی بیان داشت: توسعه مکانیزاسیون و افزایش بهره‌وری ماشین‌آلات فعال در بخش کشاورزی استان اصفهان به وسیله اجرای واحدهای الگویی از جمله برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان در سال جاری به شمار می‌رود.

کد خبر 1314812

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha