پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۸:۱۲

شایق در گفتگو با مهر:

کمیته سه نفره منشور جامعتین را اجرا کند/ سکوت کمیته باید بشکند

کمیته سه نفره منشور جامعتین را اجرا کند/ سکوت کمیته باید بشکند

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه کمیته 3 نفره باید از هماهنگی با دولت پرهیز کند، خواستار اجرای منشور جامعتین از سوی این کمیته شد.

عشرت شایق در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص عملکرد فعلی کمیته سه نفره انتخاباتی اصولگرایان گفت: کمیته سه نفره در ابتدا با اهداف مشخص کار خود را آغاز کرد اما در ادامه با وقوع اتفاقاتی در کشور این کمیته تضعیف شد و نتوانست اهداف خود را دنبال کند.

وی افزود: این کمیته باید تلاش کند نقش فعالی را در میان اصولگرایان ایفا و منشور جامعتین را اجرایی کند.

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران ادامه داد: کمیته 3 نفره  باید از هماهنگی با دولت پرهیز کند و در نوع عملکرد خود با ظرافت بیشتری اقدامات را جلو ببرد.

شایق با بیان اینکه این کمیته باید با نظم بیشتری جلسات خود را برگزار کند تاکید کرد: با توجه به اتفاقات اخیر در کشور این کمیته باید مواضع خود را به صورت شفاف به مردم ارائه کند.

این فعال سیاسی همچنین تصریح کرد که کمیته سه نفره باید در مورد مسائل جاری کشور و موضوع جهاد اقتصادی و باند انحرافی  فاسد در داخل دولت نظرات خود را شفاف ارائه کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کمیته سه نفره باید جلسات مداومی را با اصولگرایان برگزار کند و اگر بخواهد با سکوت به اقدامات خود ادامه دهد در حد یک کمیته معمولی خواهد ماند و لذا معتقدم سکوت این کمیته باید شکسته شود.
 
کد خبر 1315018

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha