پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ خرداد ۱۳۹۰، ۹:۵۷

واکنش به گزارش مهر /

زیرمیزی با لغو پروانه طبابت حذف می شود/ نظام پزشکی مسامحه می کند

زیرمیزی با لغو پروانه طبابت حذف می شود/ نظام پزشکی مسامحه می کند

معاون درمان وزارت بهداشت با انتقاد از اینکه سازمان نظام پزشکی پروانه طبابت پزشکی را که زیرمیزی می گیرد لغو نمی کند، گفت: از نظر من به عنوان یک پزشک، پروانه طبابت هر پزشکی که یکبار زیرمیزی می گیرد باید برای همیشه لغو شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سیدحسن امامی رضوی با اعلام این مطلب افزود: برای کنترل زیرمیزی همه بیمارستانها موظفند ابلاغیه دریافت انحصاری حق الزحمه های بیمارستانی را در بیمارستانها  اجرا کنند.

معاون درمان با اعلام اینکه برخی منتقدان به این برنامه و برنامه اخذ مالیات از پزشکانی که درآمدهای غیرشفاف و غیرمنطقی کسب می کنند ایراداتی می گیرند، گفت: یک ایراد این است که می گویند ممکن است همه بیمارستانها این ابلاغیه ها را اجرا نکنند.

وی افزود: اشکال دیگری که می گیرند این است که می گویند شما دریافت حق الزحمه بالاتر از تعرفه را از شفافیت در بیمارستان ها و مطب ها می برید کاملا" زیر زیر میز می کنید. یعنی پزشکی که زیرمیزی می گیرد را مجبور می کنید طوری رفتار کنند که دریافتی هایشان در درآمدهای مالیاتی ثبت نشود.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: آنها معتقدند این یعنی ایجاد درآمدهای پنهان برای پزشکان. یعنی بحث زیرمیزی به زعم این منتقدان، تبدیل می شود به زیر زیرمیزی. یعنی درآمدی که در هیچ جا ثبت نمی شود.

وی اظهار داشت: دوم این که می گویند این طرح موجب می شود پزشک از یک بیمارستان به بیمارستان دیگر برود و همینطور جابجایی هایش را افزایش دهد تا بیشتر درآمد کسب کند.

امامی رضوی گفت: ما در این خصوص نیز تفاهمی با سازمان نظام پزشکی داشته ایم که امیدواریم اجرایی شود، تحت این عنوان که پروانه ای که برای پزشک صادر می شود محدود به یک یا دو بیمارستان شود. بالاخره هر پزشکی مشخص است در کدام بیمارستان خصوصی کار می کند و دلیلی ندارد در ده بیمارستان کار کند.

خلاء قانونی در برخورد با پدیده زیر میزی وجود دارد

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: حرف ما اینجا این است که اگر چنین شود، علاج کار برخورد قانونی با متخلفان و زیرمیزی بگیران با رفع خلاء های قانونی است. چون از دید من به عنوان معاونت درمان گرفتن زیر میزی همانقدر قبیح و غیرقانونی و غیرشرعی است که دست کردن در جیب مردم. پس این کار باید متناسب با آن مجازات داشته باشد.
 
وی افزود: الان در مجازاتهایی که توسط سازمان نظام  پزشکی و تعزیرات به آن عمل می شود مسامحه با پزشک متخلف وجود دارد. سازمان نظام پزشکی می تواند پروانه طبابت پزشکی که زیرمیزی می گیرد را لغو کند ولی این کار را نمی کند.
 
امامی رضوی افزود: هم اکنون این کمیسیون حداکثر کاری که در کمییسیونهای تعزیرات در این خصوص انجام می شود این است که فردی که پول را پرداخت کرده و پزشکی که پول را گرفته در کنار هم می نشانند و می گویند پزشک پول را پس بدهد و آن فرد هم رضایت می دهد و قضیه به همین جا ختم می شود و عملا حکمی برای چنین پزشک متخلفی صادر نشده و جنبه کیفری کار لحاظ نمی شود.
 
وی تاکید کرد: من به مجلس هم گفته ام که باید خلاء های قانونی رفع شود و خیلی قاطع تر برخورد کنیم یعنی به ازای دریافت یک مورد زیرمیزی پروانه طبابت پزشک لغو شود. اگر چنین برخورد قانونی شود این دایره به طور کامل بسته می شود.
 
به گزارش مهر، این خبر در واکنش به گزارش روز گذشته خبرگزاری مهر تحت عنوان " پول چای؛ حلال مشکلات بیماران/ هشدارهای بی اثر متولیان" بود که به پدیده مزموم زیرمیزی در حرفه پزشکی اشاره داشت.
کد خبر 1318520

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha