به گزارش خبرنگار مهر، علاءالدین بروجردی در جریان بازدید از سد مخزنی آبسرده شهرستان بروجرد در سخنانی با اشاره به در دست ساخت بودن سه سد در این شهرستان، اظهار داشت: یکی از آرزوهای دیرینه ما احداث و ساخت این سدها بود.
وی با اشاره به روند عملیات اجرایی سد آبسرده، یادآور شد: تونل انحرافی در دست احداث سد آبسرده تا پایان تابستان به اتمام خواهد رسید.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روند کار احداث بدنه سد آبسرده رضایتبخش است، ادامه داد: اگر تأمین اعتبار این سد صورت گیرد امید می رود ساخت این سد در طول چهار سال به پایان برسد.
بروجردی به احداث دو سد دیگر در شهرستان بروجرد اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که با احداث دو سد شهید محمد بروجردی و سد گله رود شاهد تحولات خوبی در منطقه باشیم.
وی تصریح کرد: با بهره برداری از سدهای یادشده امید می رود برای حداقل یک قرن آینده آب شرب شهر بروجرد تأمین و ظرفیت بسیار مهمی برای جهانگردی ایجاد شود.
بنابر این گزارش همچنین نماینده دیگر شهرستان بروجرد در مجلس شورای اسلامی در بازدید از سد مخزنی آبسرده اظهار داشت: رئیس جمهور نسبت به احداث سد شهید بروجردی نظر مساعدی دارد.
هادی مقدسی با اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای تامین اعتبار این پروژه ها در بودجه سال 90، یادآور شد: در بحث تدوین بودجه سال 90 موفق شدیم تحولی نسبت به رویکرد مثبت معاونتهای وزارت نیرو در بخش پروژه های آبی بروجرد ایجاد کنیم.
وی با تاکید بر تخصیص به موقع اعتبارات این پروژه ها، بیان داشت: تزریق اعتبار به صورت قطره چکانی فقط طول عمر اجرای پروژه را بالا برده و قیمت تمام شده را به شکل سرسام آوری زیاد خواهد کرد.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص سد و شبکه شهید بروجردی اظهار داشت: سد دارای ردیف بودجه ای شده و عملیات اجرایی آن به زودی شروع خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان لرستان نیز در جریان این بازدید در سخنانی اظهار داشت: تاکنون 166متر از عملیات حفاری تونل های سد آبسرده انجام گرفته است.
علی امید سیفی با پیش بینی اتمام عملیات حفاری تونل ها در شش ماهه ابتدایی سال جاری، یادآور شد: عملیات اجرایی بدنه سد آبسرده ابتدای سال 91 شروع خواهد شد.
وی با بیان اینکه کل حجم مخزن سد آبسرده 74 میلیون مترمکعب است، یادآور شد: از این میزان 20 میلیون مترمکعب آن جهت آب شرب شهر بروجرد و54 میلیون مترمکعب در بخش کشاورزی تخصیص داده خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان لرستان ادامه داد: همچنین با احداث پروژه سد مخزنی آبسرده حداقل دو هزار و 200 شغل ایجاد و به میزان 6 مگاوات برق تولید می شود.
نظر شما