پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ خرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۲۹

هاشمی:

اهدا عضو باید به یک فرهنگ تبدیل شود

اهدا عضو باید به یک فرهنگ تبدیل شود

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: استاندار کرمانشاه گفت: اهدا عضو، اهدا زندگی دوباره به یک فرد است و این امر پسندیده باید به یک فرهنگ تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید دادوش هاشمی در دومین جلسه شورای سلامت  و امنیت غذایی استان با بیان اینکه باید به قشر آسیب پذیرجامعه توجه بیشتری کرد،اظهار داشت: جامعه پزشکی و خیرین این قشر از جامعه باید در راستای حمایت و دستگیری از افراد و بیمارانی که توان و بضاعت مالی ندارند، کمک کنند.

وی افزود: مسئولین دانشگاه علوم پزشکی استان باید هرچه سریعتر نسبت به تشکیل انجمن بیماران صعب العلاج اقدام کنند.

هاشمی با ابراز تأسف از اینکه  بیمارانی در جامعه هستند که به علت از کار افتادی عضوی در بدن و نبود پیوند اعضاء جان خود را از دست می دهند، عنوان کرد: باید فرهنگ اهداء عضو در جامعه را گسترش داده  و صداوسیما با همکاری دانشگاه علوم پزشکی نسبت به این قضیه باید تلاش بیشتری نمایند.

هاشمی تأکید کرد: اهدا عضو، اهدا زندگی دوباره به یک فرد است و کسانی که رفتنشان را آغازی برای زندگی دیگران تقدیم می کنند، در نزد خدای خود دارای ارزش  و منزلت هستند.

استاندار کرمانشاه در ادامه خواستار ساماندهی مطب پزشکان مستقر در پارکینگ شهرداری شد و عنوان کرد: تمرکز پزشکان متخصص در یکجا باعث بروز مشکلات فراوانی از جمله ترافیک شهری و ... خواهد شد و جهت رفع این مشکل باید بحث احداث شهرک سلامت در دستور کار قرار گیرد.

پارک شاهد کرمانشاه "پارک بانوان" می شود

هاشمی در این جلسه ضمن موافقت با طرح تبدیل پارک شاهد کرمانشاه به پارک ویژه زنان ابراز امیدواری کرد این پارک به محیطی برای امور تفریحی، ورزشی و سرگرمی بانوان کرمانشاهی تبدیل شود و از شهرداری خواست مقدمات انجام این پروژه  را پیگیری نماید.

وی آمادگی استانداری را برای واگذاری تسهیلات حمایتی در این زمینه اعلام کرد و گفت: باید این بوستان به گونه ای طراحی شود که بانوان ما ضمن احساس محیطی امن، از رفتن به آن احساس رضایت کنند.

هاشمی همچنین از شهرداری خواست تا کار احداث باغ گل در شهر کرمانشاه را در دستور کار خود قرار دهد.

رئیس شورای سلامت استان در پایان ضمن تقدیر ویژه از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی به دلیل درمان و ارائه خدمات پزشکی رایگان به 400 نفر از خانواده های عشایری، خواستار ادامه این طرح خداپسندانه و گسترش آن در مناطق محروم استان شد.

در ادامه جلسه موضوع اپیدمیولوژی سل در جهان، ایران و در استان و راهکارهای کنترل،پیشگیری و درمان آن توسط کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل دامپزشکی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 1321281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha