هادی رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کشور آلمان از ما خواسته در تورنمنتی که شهریورماه در این کشور برگزار می شود شرکت کنیم. ترکیه ای ها هم خواستار حضور ما در تورنمنتی که مهرماه به مناسبت روز مولانا برگزار می شود شده اند. کانادا هم از تیم ما برای حضور در رقابت هایی که فروردین ماه سال آینده برگزار می شود شده اند. با این حال باید ببینیم چه تیم هایی در این تورنمنت ها حضور پیدا می کنند تا با توجه به سطح رقابت ها، پاسخ خود را اعلام کنیم.
سرمربی تیم والیبال نشسته کشورمان در ادامه در خصوص برنامه های آماده سازی تیم برای حضور در رقابت های پارالمپیک لندن افزود: اردوهای تیم ملی از تیرماه آغاز خواهد شد و کار آماده سازی برای حضور در پارالمپیک 2012 لندن را به صورت جدی از آن زمان آغاز خواهیم کرد.
وی در مورد استعدادیابی نفرات برتر برای والیبال نشسته گفت: چندی قبل به تمامی استان ها نامه ای ارسال کردیم مبنی بر اینکه ورزشکاران بالای 180 سانتیمتر و زیر 28 سال خود را به ما معرفی کنند. تا به حال 80 نفر به ما معرفی شده اند که قصد داریم خردادماه یک اردو ترتیب دهیم تا نفرات برتر را برای اردوهای جوانان، امید و بزرگسالان خود انتخاب کنیم.
رضایی در پایان در خصوص تیم والیبال نشسته ذوب آهن که هدایت آن را بر عهده دارد، افزود: فکر نمی کنم امسال هدایت این تیم را بر عهده داشته باشم چراکه پنج شنبه با آنها به مشکل برخوردم و برای همین ادامه همکاری با آنها میسر نیست. البته من هرگز با تیمی مشکل مالی نداشته ام و موضوع چیز دیگری است.
نظر شما