به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، جنبش 20 فوریه روز گذشته تظاهرات ضد دولتی در رباط و دیگر شهرهای مغرب برگزار کرد. معترضین در این تظاهرات که در مقابل پارلمان مغرب برگزار شد با سر دادن شعارهایی انجام اصلاحات سیاسی و اقتصادی گسترده در کشورشان را خواستار شدند.
این تظاهرات با دخالت نیروهای پلیس مغرب و استفاده از باتوم و گاز اشک آور علیه معترضین به خشونت کشیده شد. نیروهای امنیتی مغرب ساعتی پیش از تجمع معترضین در خیابان های شهر رباط مستقر شده بودند. قرار است امروز نیز دارالبیضا تظاهرات برگزار شود.
اعتراضات مردمی مغرب از 20 فوریه تاکنون آغاز شده است. در پی اعتراضات مردمی مغرب محمد ششم نهم مارس دستور تشکیل کمیته ای برای اصلاح قانون اساسی را صادر کرد که به موجب آن دستگاه قضایی کشور مستقل و قوای 3 گانه از یکدیگر تفکیک خواهد شد.
نظر شما