به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ فرهاد عرب با اعلام این خبر افزود:شایعات منتشر شده در مورد افزایش سقف معافیتهای سنی اساساً کذب و غیر موثق است.
وی تصریح کرد:همانطور که اخیراً توسط این سازمان اطلاع رسانی شده فقط متولدین تا پایان سال 1354 که دارای مدارک تحصیلی زیر دیپلم تا لیسانس می باشند می توانند از معافیت رهبری استفاده نمایند.
رئیس اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی خاطرنشان کرد:همچنین متولدین تا پایان سال 1352 دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس ، متولدین تا پایان سال 1350 دارای مدرک تحصیلی دکتری غیر پزشکی و همچنین متولدین تا پایان سال 1344 دارای مدرک تحصیلی دکتری پزشکی و دامپزشکی می توانند از این نوع معافیت استفاده نمایند.
به گفته سرهنگ عرب مشمولان به شایعات مربوط به افزایش سقف معافیتهای سنی که توسط افراد سودجو و فرصت طلب در جامعه منتشر می شود توجه نکنند.
نظر شما