به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ فریدون حیدری شامگاه یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در پی وقوع سرقت های زنجیره ای سیم برق در این شهرستان رسیدگی به این مسئله در دستور کار عوامل انتظامی شهرستان قرار گرفت.
وی گفت: ماموران انتظامی با انجام تحقیقات و مراقبتهای انجام شده در حوزه، نهایتا دو فرد مشکوک به همراه قیچی سیم بر و آلات جرم را در حین سرقت شبانه سیم های برق حوزه پاسگاه کندوان دستگیر کردند.
سرهنگ حیدری اضافه کرد: افراد دستگیر شده به پلیس آگاهی شهرستان تحویل داده شدند که متهمین با توجه به سوابق قبلی، در تحقیقات اولیه از اعتراف به موضوع خودداری کردند.
وی اظهار داشت: کارآگاهان این فرماندهی در جهت انجام کشف علمی جرائم، سیمای بریده شده قبلی را به همراه قیچی مورد استفاده به آزمایشگاه جنایی ارسال کردند تا از نظر نحوه برش سیم ها مورد تطبیق قرار گیرد بواسطه اثبات تطابق سیم های بریده شده و قیچی سیم بر، انجام سرقت ها توسط این افراد ثابت شد.
سرهنگ حیدری افزود: در تحقیقات بعمل آمده، پلیس آگاهی موفق به کشف هویت واقعی متهمین به نام های، حسین و عابدین شدند که متهمین با مشخصات جعلی خود را معرفی کرده بودند.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه تاکید کرد: با ثابت شدن مورد مذکور، سارقان به 14 فقره سرقت سیم برق اموال دولتی اعتراف کرده و پس از تکمیل پرونده، متهمین با قرار سنگین روانه زندان شدند.
نظر شما