پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ خرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۴۸

تفکر و رسانه-2/

رسانه‌ها باید به تفهیم اطلاعاتی مخاطبان بپردازند

رسانه‌ها باید به تفهیم اطلاعاتی مخاطبان بپردازند

مدرس علوم ارتباطات و روزنامه نگاری گفت: رسانه‎ باید بتواند آگاهی و اطلاعات را به دیگران منتقل کند به‌نوعی که مخاطب را به تفهیم اطلاعاتی برساند.

حسین قندی درمورد اینکه رسانه‌های جهان ما قادر به انتقال تفکر عمیق نظری به مخاطبان خود را ندارند به خبرنگار مهر گفت: شما از رسانه‎ها نام بردید. بحث اصلی در رسانه‌ها حال جراید و رسانه‎های بصری و تصویری درباره تفکر این است که اگر کسی یک یا چند روزنامه را بخواند حالا این فرد اعم از اینکه یک فرد عادی باشد و یا یک مخاطب خبره که در این زمینه کار کرده ، همه اینها بستگی به آن روزنامه یا مجله یا رسانه دارد. اینکه اگر آن نوشته و یا تصویر در آن جا بتواند آگاهی و اطلاع به دیگران منتقل کند بله می‎تواند به نوعی فرد را به تفهیم اطلاعاتی برساند. این نکته‎ای است که در همه رسانه‎ها داخلی یا خارجی باید لحاظ شود و آگاهی و اطلاعات به مخاطبان بدهد.

این مدرس علوم ارتباطات و روزنامه نگاری درمورد اینکه چه راهکارهایی را باید اتخاذ کرد که درهنگام انتقال تفکر ژرف به مخاطب از عوام زدگی پرهیز کرد اظهارداشت: این هم بستگی به نوع تفکری است که آن افراد دارند. اگر خود روزنامه یا هر  رسانه دیگری تفکری می خواهد انتقال دهد تفکرش را باید طوری به دیگران منتقل کند که دیگران هم آگاه شوند. آن نوع نگارشی و تفکر فرد است که می‎خواهد هرجا که باشد،سایت،روزنامه ،هفته نامه یا حتی مجله فرقی نمی‎کند. این افرادی که باید یک نگاه آرزومندانه داشته باشند اگر این نگاه را داشته باشند آن وقت دیگران و خود او هردو در انجام این کار موفق خواهند شد.

این روزنامه نگار درمورد اینکه تاچه اندازه ضرورت تإمل نظری در باب راه‎های پیشگیری از انتقال ناقص آرای ژرف به مخاطب عام مهم است تصریح کرد: اگر برای مثال یکسری آرایی است که قابل تحقیق و تفحص است اگر اینها کمک به افرادی که در جامعه حضور دارند بدهد این کار می‎تواند به آنها درسی باشد و به عنوان آموزشی و پرورشی عمل کند. 

کد خبر 1324412

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha