به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فتاحی با اشاره به اینکه می توان این حرکت تازه را در قالب مدیریتی قدرتمند سرو سامان داد، گفت: ادبیات ما ظرفیت آن را دارد که صاحب شاخهای دیگر با محوریت رحلت حضرت امام (ره) بشود و به گمان من باید هم بشود.
نویسنده رمان «فصل کبوتر» یکی از راهکارهای جبران این کمبود را سفارش کار و بازکردن پروندهای تازه درجشنواره «داستان انقلاب» عنوان کرد و گفت: بهترین مکان برای آغاز این حرکت، جشنوارههایی است که هر ساله در کشور برگزار می شود؛ چون من شک ندارم نویسندگان زیادی در اینباره نوشتهاند اما فرصتی برای ارائه آثارشان نداشتهاند. البته این موضوع را هم باید در نظر گرفت که ممکن است نویسندگانی به شکل غیرمستقیم به این موضوع پرداخته باشند که به گمان من شناسایی آنها هم یکی از وظایف فرهنگی ماست.
فتاحی توضیح داد: یکی ازمشکلاتی که در زمینه وقایع بزرگ مانند رحلت امام (ره) وجود دارد، این است که ما فقط در همین ایام به فکرمیافتیم که باید کاری انجام دهیم؛ در حالی که هرگز نباید چنین باشد، ما باید در این زمینه فرهنگسازی کنیم و به قول معروف کلید ورود به یک بحث تازه را در اختیار نویسندگان قرار دهیم و بعد از آن بدون شک شاهد انتشار کارهایی ماندگار در این زمینه خواهیم بود.
این نویسنده افزود: همان گونه که می دانیم کارگاه قصه و رمان حوزه هنری عمده تلاش خود را در زمینه ادبیات انقلاب به کار میبرد و تاکنون نتیجه مثبت کارخودش را هم دیده و من هم همگام با شما انتظار دارم که این تلنگر و سوال به زودی وجهی کاربردی پیدا کند زیرا آغاز این حرکت ایجاد مسیری برای دیدن روی دیگری از ادبیات ماست که بدون شک آکنده از لطف خواهد بود.
نظر شما