به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هاآرتض، "بنی گانتز" تحولات ماههای اخیر در کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا را برای این رژیم خطرناک دانست.

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی، خیزش اسلامی در کشورهای عربی را که تا کنون به سرنگونی دو دیکتاتور طرفدار این رژیم منجر شده است، تهدیدی برای غاصبان قدس دانست و بر ضرورت افزایش بودجه نظامی این رژیم تاکید کرد.
وی امروز سه شنبه در برابر کمیته سیاست خارجی و دفاعی کنیست(پارلمان) رژیم صهیونیستی درباره افزایش تهدیدهای منطقه ای علیه تل آویو هشدار داده و خواستار افزایش بودجه نظامی این رژیم شد.
گانتز در بخشی از سخنان خود طیف خطرات تهدید کننده اسرائیل را بسیار وسیع دانسته و گفت : این تهدیدها از حمله فردی با یک چاقو تا برنامه هسته ای ایران را شامل می شود.
به گفته این مقام صهیونیست، تهدیدهای گذشته همچنان به قوت خود باقی است و با افزوده شدن تهدیدهای جدید به آنان، نیاز به تقویت و توانمندسازی نظامی برای مقابله با وضعیتهای مختلف احساس می شود.
رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل در ادامه از عزیمت کاروان کمک رسانی به غزه به عنوان خطر دیگری نام برد که اسرائیل را تهدید می کند. وی مدعی شد ترتیب دهندگان این کاروان به دنبال جوسازی علیه تل آویو هستند.
کد خبر 1325864
نظر شما