به گزارش مهر، برابر قانون برنامه پنجم توسعه دولت مکلف به کاهش وزارتخانه ها از 21 به 17 وزارتخانه است که براین اساس مجلس لایحه تجمیع وظایف و اختیارات وزارتخانه های مسکن و شهرسازی، راه و ترابری و ارتباطات و فناوری اطلاعات را تصویب کرد تا از این پس این امور تحت نظر یک وزارتخانه و با یک وزیر اداره شود.
صمد مومن بالله در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه ادغام وزارت ارتباطات با وزارت امور زیربنایی دولت به هیچ وجه سنخیت ندارد اظهار داشت: زمانی که صحبت از تکنولوژی های روز دنیا مطرح است باید پرسید که آیا جاده کشیدن و سد سازی نیز با تکنولوژی های ارتباطی و فناوری اطلاعات از یک جنس و ماهیت است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه برای این اقدام باید تامل و بررسی بیشتری صورت می گرفت تصریح کرد: ارتباطات و فناوری اطلاعات از جنس نرم که همان ایده، فکر، تکنولوژی و تفکر است بهره می گیرد اما راه و مسکن ابزار سخت هستند و ادغام این موارد با یکدیگر هیچ سنخیتی ندارد.
وی با بیان اینکه در هیچ جای دنیا ادغام وزارت ارتباطات با وزارتخانه هایی چون مسکن و راه انجام نشده است اضافه کرد: در این دسته بندی ممکن است فناوری اطلاعات مغفول واقع شده و دیگر به آن توجه نشود.
مومن بالله با تاکید بر اینکه در این رابطه نیاز به کار کارشناسی بیشتری احساس می شود خاطرنشان کرد: اگر هدف از ادغام وزارتخانه ها کوچک سازی سازمانهای دولتی است باید به نحوی عمل شود که مباحث اصلی وزارتخانه ها همچون فناوری اطلاعات مورد غفلت واقع نشود و مباحث مورد فعالیت وزارتخانه ها با هم سنخیت داشته باشد.
به گزارش مهر، نمایندگان مجلس معتقدند که با واگذاری شرکت مخابرات و شرکت پست به بخش خصوصی وزارت ارتباطات تنها وظایف حاکمیتی در بحث زیرساختهای ارتباطی را عهده دار است و براین اساس می تواند با وزارت امور زیربنایی ادغام شود.
کلیات لایحه تشکیل وزارت امور زیربنایی و ارتباطات با 132 رای موافق، 49 رای مخالف و 11 رای ممتنع صبح امروز به تصویب مجلس رسید و مجلس، دولت را مکلف کرد پس از تصویب وظایف و اختیارات وزارت امور زیربنایی و ارتباطات در هیئت وزیران لایحه آن را حداکثر سه ماه پس از ابلاغ قانون تشکیل وزارتخانه به مجلس تقدیم کند.
نظر شما