۲ آذر ۱۳۸۳، ۲۱:۲۰

سردار ذوالقدر : با وجود بسيج ، هيچ قدرتي توان مقابله با ايران را ندارد

جانشين فرمانده كل سپاه گفت: يكي از اركان مختلف بازدارندگي، آمادگي بسيجيان است و اگر بسيجيان آماده، مجهز و هوشمند در صحنه باشند، هيچ قدرتي توان مقابله با ايران را ندارد.

به گزارش خبرگزاري مهر به گزارش روابط عمومي سپاه ، سردار سرتيپ پاسدار محمدباقر ذوالقدر كه در همايش هاديان و فرهيختگان سياسي بسيج سخن مي گفت: اظهار داشت: جمهوري اسلامي براي تحقق چشم انداز 20 ساله با فرصتها و چالشهايي روبروست كه بايد با شناخت فرصت ها و استفاده از آنها به مقابله با تهديدات و رفع چالشها بپردازيم.

وي افزود: جدي ترين و اساسي ترين چالش و تهديدي كه جمهوري اسلامي با آن مواجه است، آمريكا و خوي استكباري اوست و اين تهديدي است كه در طول نيم قرن گذشته همواره براي ما وجود داشته است و اين تهديد منحصر به ايران با منطقه خاورميانه نمي شود بلكه كل جهان اسلام را در بر مي گيرد.

سردار ذوالقدر با اشاره به تاريخچه تشكيل كشور آمريكا و عملكرد آن در دو قرن گذشته گفت: آمريكا كشوري بي بنياد و فاقد پيشينه فرهنگي و تمدني است كه در طول قريب دويست سال از تشكيل آن، كارنامه سياه و ننگيني را از ظلم، تجاوز، جنگ و خونريزي بر جاي گذاشته است و امروز در درون با مسايل و بحران هاي مختلفي روبروست كه يكي از علل رويكرد ميليتاريستي در سياست خارجي و انجام عملياتهاي نظامي در 3 سال اخير سرپوش گذاشتن به اين مشكلات و بحرانهاي دروني است.

وي افزود: مهمترين مشكل امروز آمريكا بحران اقتصادي است، بطوريكه فاصله طبقاتي در آن كشور به مرز بسيار خطرناكي رسيده است و ثروت حدود 400 نفر سرمايه دارد در اين كشور با داريي 260 ميليون نفر يعني كل جمعيت آن كشور برابري مي كند وهمچنين ميزان بدهي هاي اين كشور 37 هزار ميليارد دلار است كه 8/3 هزار ميليارد دلار آن مربوط به قروض و بدهي هاي خارجي است و اين به اين معني است كه امريكا بدهكارترين كشور دنيا و دولت آمريكا بدهكارترين دولت جهان است.يعني هر آمريكايي سيزده هزار و دويست دلار به مردم ساير كشورها بدهكار است و اين وضعيتي است كه سياست هاي استكباري دولتمردان آمريكا آنرا پديد آورده است.

سردار ذوالقدر بحران ديگر آمريكا را بحران انرژي ذكر و افزود: آمريكا با مصرف روزانه بيست ميليون شبكه نفت، مجبور است بيش از 14 ميليون بشكه نياز داخلي خود را خارج تامين كند و اين با توجه به نياز فزاينده آمريكا به سوخت و افزايش قيمت نفت و كاهش ذخائر نفت آمريكا براي اقتصاد آمريكا بسيار شكننده و خطرناك است.

وي بحران ديگر آمريكا را ناامني در اين كشور دانست و خاطر نشان كرد پس از يازده سپتامبر جنگ وارد سرزمين آمريكا شده و آمريكايي ها كه طي 150 سال گذشته جنگ را همواره خارج از سرزمين خود تجربه كرده اند، امروز با بحران جنگ و ناامني در سرزمين خود مواجه اند، بطوريكه اقيانوس هاي پهناور و زرادخانه هاي اتمي و سازمانهاي جاسوسي و FBI قادر به تامين امنيت در آن كشور نيستند. وي همچنين بحران سياسي، اجتماعي و فرهنگي را از جمله بحرانهاي ديگري دانست كه آمريكا با آن دست به گريبان است.

وي مسير اظهار داشت :هدف آمريكا از تهاجم نظامي به كشورهاي منطقه، فرار از بحرانهاي داخلي، تامين انرژي (نفت) و حل مشكلات اقتصادي و مقابله با جنبش بيداري اسلامي است. وي در ادامه افزود: از آنجا كه جنگهاي جهاني در پي تجاوزات نظامي قدرتهاي بزرگ پديدآمده ايم، بيم آن وجود دارد كه حركت نظامي آمريكا اگر مهار نشود، در آينده اي نزديك به يك جنگ جهاني عالم گير منتهي شود.

جانشين فرمانده كل سپاه با توجه به ناكامي هاي آمريكا در جريان حمله به افغانستان و عراق، مقاومتهاي مردمي در اين كشورها را مبارزه ملت ها با اشغالگران سرزمينشان دانست كه سرانجامي جز شكست خفت بار و عقب نشيني مفتحصانه اشغالگران ندارد.

وي سپس خاطر نشان ساخت: از آغاز حمله نظامي به عراق ارتش آمريكا بيش از 3500 كشه و بيش از 12000 زخمي بر جاي گذاشته است، كه اين رقم 11 در صد كل نظاميان آمريكا در عراق را شامل مي شود.

سردار ذوالقدر در پايان با تاكيد بر شناخت و رفع آسيب پذيريهاي داخلي كشور آمادگي همه جانبه مردم، نخبگان و مسوولان را براي مقابله با توطئه هاي دشمنان ضروري دانست و گفت: مهمترين آسيب پذيري نظام، رخنه عناصر ناكارآمد، مرعوب و احيانا وابسته و نفوذي  در حاكميت است.

وي شرط اساسي براي دستيابي به هدفهاي عالي چشم انداز بيست ساله را وجود دولت قوي و كارآمد و انسجام و هماهنگي اجزا حكومت دانست.

کد خبر 132660

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha