به گزارش خبرنگار مهر، محسن زرین ماه بعد از ظهر پنج شنبه در جلسه کمیسیون تعزیرات حکومتی گندم، آرد و سبوس شهرستان کرمانشاه که در محل فرمانداری برگزار شد، با تاکید بر اینکه باید تمامی واحدهای خبازی سطح شهرستان به ترازوی الکترونیکی (دیجیتال) مجهز شوند، اظهار داشت: تاکنون حدود 60 درصد از واحدهای خبازی به ترازوی الکترونیکی مجهز شده اند و مابقی نیز باید سریعاً این نوع ترازو را تهیه و در خبازی مورد استفاده قرار دهند.
وی در ادامه افزود: در شهر کرمانشاه حدود 800 واحد خبازی فعالیت می کند که اکیب هایی متشکل از بازرسین تعزیرات آرد و نان، مرکز بهداشت، بازرگانی، تعزیرات حکومتی و نیروی انتظامی بطور مستمر بر عملکرد آنها نظارت دارند.
در ادامه جلسه پرونده 88 واحد خبازی متخلف مورد بررسی قرار گرفت که 78 واحد خبازی به مبلغ 75 میلیون و 776 هزار و 320 ریال جریمه و جزای نقدی محکوم شدند و ده واحد دیگر نیز با نصب پلاکارد پلمپ شدند.
مهمترین تخلفات صورت گرفته در این پرونده ها مواردی همچون عدم رعایت بهداشت، نامرغوبی، کم فروشی، گرانفروشی، کیفیت پایین نان، عدم رعایت ساعت کاری خبازی و عدم حضور متصدی در نانوایی بود.
نظر شما