به گزارش خبرنگار مهر سید محمد حسینی ظهر شنبه با بیان این مطلب در شورای فرهنگ عمومی استان مرکزی که در بیت قدیمی امام راحل در خمین برگزار شد، افزود: آثار فرهنگی و هنری که تا کنون در باب شخصیت امام راحل (ره) در کشور تهیه و تولید شده در شان بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران نبوده و ساخت محصولاتی با ارزش که قابل ارائه در جهان باشد باید در دستور کار فعالین عرصه سینما و فیلم کشور قرار گیرد.
وی صرف هزینه در باب معرفی شخصیت والای خمینی کبیر در قالب فیلم های تلویزیونی و سینمایی را سرمایه گذاری در حوزه فرهنگی کشور عنوان کرد و گفت: باید با ساخت فیلمهای ارزشمند درباره شخصیت امام خمینی(ره) به معرفی ابعاد مختلف این شخصیت جهانی به جهانیان پرداخت.
حسینی ادامه داد: چطور هالیود می تواند میلیاردها تومان صرف ساخت یک فیلم کند اما ایران نمی تواند برای معرفی شخصیت مردی که امروز مردم جهان اسلام در سایه نام او انقلابهای بزرگی را رقم زده اند هزینه کند؟
وی افزود: حجم سرمایه گذاری و تنوع و تعداد فیلمهایی که کشورهای دیگر برای گسترش فرهنگ و اندیشه ها هزینه می کنند، قابل مقایسه با هزینه کرد ما نیست.
وی با اشاره به جمعیت گسترده مشتاقان بی قرار امام در دنیا گفت: امام خمینی مشتاقان بسیاری در سراسر دنیا دارد که نگاه خود را متوجه ایران واسلام کرده اند مشتاقانی که منتظر بهره جویی از آثار مختلف فرهنگی هنری در باره شخصیت امام هستند.
حسینی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اجرای 6 پروژه فرهنگی و هنری در قالب مجتمع های فرهنگی و هنری و تالار فرهنگی در استان مرکزی اظهارداشت: استان مرکزی یک استان صنعتی است و هر واحد صنعتی یک پیوست فرهنگی می خواهد امر مهمی که باید با همکاری تمامی دستگاههای فرهنگی و غیر فرهنگی استان محقق شود.
نظر شما