پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ خرداد ۱۳۹۰، ۱۸:۱۹

حفظ وحدت مهمترین پیام امام (ره) بود

حفظ وحدت مهمترین پیام امام (ره) بود

انبارالوم - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: حفظ وحدت و همبستگی مهمترین پیام حضرت امام خمینی (ره) بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام نورالله ولی نژاد ظهر دوشنبه در همایش در سوگ آفتاب افزود: ابعاد شخصیتی و عملی حضرت امام خمینی(ره) آن چنان گسترده است که به راحتی نمی‌توان تبیین کرد و شناخت.

وی اضافه کرد: باید به تبیین افکار و اندیشه‌های امام راحل بپردازیم و نسل جدید را به اندیشه‌ها و آرمانهای بنیانگذار کبیر انقلاب آشنا کنیم.

ولی نژاد تاکید کرد: تازمانی که راه و رسم امام (ره) و شهیدان سرلوحه و چراغ راه علاقمندان به اسلام ناب محمدی (ص )باشد هیچ گونه خطر و تهدید بر سر راه نظام اسلامی ناب نخواهد آورد.

کد خبر 1328807

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha