پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ خرداد ۱۳۹۰، ۱۹:۴۹

امام خمینی (ره) به مسلمانان جهان عزت بخشید

امام خمینی (ره) به مسلمانان جهان عزت بخشید

گرگان - خبرگزاری مهر: امام جمعه بخش نوکنده گفت: امام خمینی (ره) رهبری نمونه و فقیهی وارسته بود که به مردم ایران و مسلمانان دنیا عزت بخشید.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد رضایی ظهر دوشنبه در مراسم مسجد جامع روستای جفاکنده افزود: استقلال، عزت، پایبندی به دین، قدرت و نقش موثر مردم در تصمیم گیری های کشور مرهون تلاش های بی شائبه امام خمینی ( ره ) است.

وی گفت: امام را حل ( ره ) درس خودباوری، اخلاص، ایثار، شجاعت و شهادت در راه خدا، اخلاص و عبادت داده و بدین لحاظ ارتحال آن عالم بزرگوار برای امت ایران  و تمام آزادیخواهان جهان بسیار سنگین است.

امام جمعه بخش نوکنده ادامه داد: دشمن فکر می کرد با ارتحال امام ( ره ) انقلاب نمی تواند به مسیر خود ادامه دهد اما از الطاف الهی و عنایت خداوند که همواره شامل این مردم می شود مقام معظم رهبری به عنوان رهبر ملت ایران انتخاب شد و تاکنون توانسته این انقلاب را در مسیر خویش هدایت کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به شهادت امام علی النقی الهادی ( ع ) اشاره کرد و بر پایبندی به سیره امامان معصوم تاکید کرد.

بخش نوکنده از توابع شهرستان بندرگز در غرب گلستان به شمار می رود.

کد خبر 1328872

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha