پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ خرداد ۱۳۹۰، ۱۹:۳۶

آموزش و پرورش اعلام کرد:

پرداخت حقوق و مزایای مستخدمان شهید، جانباز، از کار افتاده و مفقودالاثر مطابق مقررات دستگاه متبوع

پرداخت حقوق و مزایای مستخدمان شهید، جانباز، از کار افتاده و مفقودالاثر مطابق مقررات دستگاه متبوع

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش از مصوبه هیئت وزیران مبنی بر تعیین و پرداخت حقوق و مزایای فرهنگیان "شهید و ایثارگر " مطابق با مقررات دستگاه متبوع خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید کیارشی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش وپرورش با صدور بخشنامه‌ای از مصوبه هیئت وزیران مبنی بر تعیین و پرداخت حقوق و مزایای مشمولان «حالت اشتغال، مستخدمان شهید، جانباز، از کار افتاده و مفقودالاثر انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی» مطابق مقررات دستگاه متبوع خبر داد.

در این بخشنامه آمده است: حقوق و مزایای بازنشستگی و مستمری افراد موصوف، پس از بازنشستگی توسط صندوق بازنشستگی ذی‌ربط پرداخت می‌شود و ادارات تحت پوشش وزارت متبوع مکلفند نسبت به اخذ کُد پرسنلی شهدا اعم از «شاغل، بازنشسته و سایر حالات» از طریق اداره‌کل امور اداری و تشکیلات اقدام کنند.

این دستورالعمل می‌افزاید: تطبیق حقوق و مزایای شهدای فرهنگی با مستخدمان شهید نیروهای مسلح از نظر ترفیعات، درجه و رتبه‌های نظامی از طریق کارشناسی شاهد و امور ایثارگران با هماهنگی امور اداری و ارزشیابی کارکنان و مدیریت ایثارگران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای تکمیل پرونده شهدا امکان‌پذیر خواهد بود.

کد خبر 1329128

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha