پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ خرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۳۷

نمایش قوی ترین رویداد دوچرخه سواری در خاک ایران با تور آذربایجان

نمایش قوی ترین رویداد دوچرخه سواری در خاک ایران با تور آذربایجان

تبریز - خبرگزاری مهر: دانیل کاروترز خبرنگار و عکاس وب سایت خبری ولونیوز گفت: تور بین المللی آذربایجان قوی ترین رویداد دوچرخه سواری در خاک ایران را به نمایش گذاشت.

به گزارش خبرگزاری مهر از تبریز، دانیل کاروترز پس از اتمام بیست و ششمین دوره تور بین المللی آذربایجان، تحلیل خود را از رقابتها اعلام کرد.

وی در این خصوص افزود: با توجه به اخباری که رسانه ها منتشر می کنند، شاید خیلی ها تصور کنند دوچرخه سواری در ایران کار بسیار سختی است اما در حقیقت دوچرخه سواری در ایران ورزش شناخته شده ای به حساب می آید و تعداد رکابزنان ایرانی برجسته پیست و جاده که در طول سالیان گذشته به این عرصه پا گذاشته اند گواه این مدعاست و ایران چهار تور بین المللی در رده سنی بزرگسالان در تقویمUCI دارد.

وی تاکید کرد: تور دوچرخه سواری آذربایجان که بیست و ششمین دوره خود را پشت سر گذاشته است، قوی ترین رویداد دوچرخه سواری در خاک ایران را به معرض نمایش گذاشت.

 دانیل کاروترز  ادامه داد: حضور دو رکابزن نامدار اشوماخر و دیوید ربه لین که به تازگی دوره محرومیت خود را پشت سر گذاشته اند، در قالب تیم میکه ایتالیا در این تور جلب توجه می کرد و یک نکته قابل توجه دیگر، حضور رکابزن سابق تیم حرفه ای رادیو شک یعنی دارل ایمپی در قالب تیمMTN-Quebeka بود، وی به زودی به تیم قاره ای حرفه ایNetapp خواهد پیوست.

وی یاد آور شد:  یورن ثورو پسر دیتریش ثورو معروف نیز به عنوان رکابزن تیمNSP آلمان در این تور حضور پیدا کرد و به علاوه تیم پتروشیمی تبریز که از وجود رکابزنی چون مهدی سهرابی پیشتاز تورهای آسیایی در سال 2011 سود می برد، در این تور حاضر بود.

به عقیده دانیل کاروترز، اگر رکابزنان ایران این فرصت را پیدا می کردند که در تورهای بزرگ دنیا حضور پیدا کنند، این قابلیت را داشتند که در دنیای دوچرخه سواری بیشتر بدرخشند.

وی یاد آور شد: در پایان این تور، تیم پتروشیمی تبریز تمامی سکوهای قهرمانی را از آن خود کرد تا نشان دهد چه قدرتی دارد و علاوه برآن اجازه ندهد نوار هفت ساله قهرمانی ایرانی ها در تور آذربایجان پاره شود.

کد خبر 1329463

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha