به گزارش خبر گزاري مهر ، در اين بيانيه آمده است : در حالي كه نزديك به يكماه از بازداشت مستند سازان ايراني در خاك اشغالي عراق توسط نيروهاي آمريكايي مي گذرد مجامع بين المللي و در راس آن سازمان صليب سرخ جهاني سكوت كرده اند و ادامه چنين روندي مدعيان دموكراسي و آزاديخواهي را بيش از پيش زير سوال خواهد برد و اين شرم آور است .
دستگيري سعيد ابو طالب مستند ساز صداو سيماي جمهوري اسلامي ايران و عضو شوراي سياست گذاري فرهنگسراي ولاء به همراه همكارش سهيل كريمي در تاريخ 9 تيرماه سال جاري در حالي صورت مي گيرد كه دولت آمريكا و حاميانش دائما دم از شعار هاي آزاديخواهانه و دموكراسي مي زنند ، نگاهي به عملكرد دولت آمريكا نشان مي دهد كه مقامات اين كشور به هيچ وجه پايبند به آن چه مي گويند نيستند و نمونه بارز آن حمله و حشيانه نظاميان آمريكايي به هتل محل اقامت خبرنگاران در بغداد بود كه منجر به كشته شدن خبرنگار شبكه الجزيره و فيلمبردار تلويزيون اسپانيا شد .
اعضاء شوراي سياستگذاري ، رئيس و كاركنان فرهنگسراي ولاء با ابراز تاسف از دستگيري خبر نگاران ايراني اقدام اخير نيروهاي اشغال گر آمريكايي را شرم آور و از رئيس جمهور و وزير امور خارجه درخواست مي كند اقدامات جدي تري را براي آزادي اين خبر نگاران بازداشت شده انجام دهند .
لازم به ذكر است كه سعيد ابوطالب و سهيل كريمي به منظور تهيه فيلم مستندي از زندگي مردم عراق براي شبكه دوم سيما جمهوري اسلامي ايران به آن كشور عزيمت كرده بودند در 9 تيرماه در اطراف ديوانيه عراق توسط نيروهاي اشغال گر آمريكايي دستگير و تاكنون عليرغم اعتراض جمهوري اسلامي ايران و مسئولين وزارت امور خارجه به صليب سرخ و مراكز بين المللي و حقوق بشر نسبت به آزادي اين خبر نگاران اقدامي صورت نگرفته است وآمريكائي ها از ارائه توضيح و روشن نمودن وضعيت سلامتي آنها خود داري مي كنند.
با صدور بيانيه اي :
فرهنگسر اي ولاء خواستار آزادي خبرنگاران ايراني بازداشت شده در عراق شد

فرهنگسراي ولاء خواستار اقدامات جدي تر براي آزادي خبرنگاران بازداشت شده در عراق شد
کد خبر 13298
نظر شما