پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ خرداد ۱۳۹۰، ۸:۲۲

اعتکاف فرصت خودسازی دینی جوانان است

اعتکاف فرصت خودسازی دینی جوانان است

اراک - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: ایام اعتکاف فرصت خوبی برای خودسازی دینی نسل جوان است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعای دری نجف آبادی ظهر سه شنبه با بیان این مطلب در جلسه بنیاد غدیر استان مرکزی افزود: باید بستر لازم برای حضور پررنگ نسل جوان در مساجد استان مرکزی در ایام اعتکاف فراهم شود.

وی ادامه داد: دشمنان اسلام با نشانه گرفتن جوانان ایران در جنگ نرم علیه این کشور فرهنگ دینی ایران را نشانه گرفته اند و ایام اعتکاف در ماه مبارک رجب فرصت خوبی است تا با جذب جوانان به این مراسم و ارائه آموزشهای دینی و فرهنگی در ایام مذکور به آنها توطئه های دشمنان را خنثی کرد.
 
وی ادامه داد: مسئولان باید با برنامه ریزی دقیق و مناسب نسبت به برگزاری هر چه باشکوه تر ایام اعتکاف امسال اقدام نمایند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در ادامه بر ضرورت ترویج فرهنگ علوی در جامعه تاکید کرد و گفت: ترویج فرهنگ علوی در جامعه بسیاری از تهدیدهای اجتماعی را از جامعه دور می کند.
 
وی افزود: همکاری کلیه دستگاههای اجرایی در راستای اجرای پروژه بنیاد بین الملی غدیر استان مرکزی لازم و ضروریست.
کد خبر 1330119

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha