پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ خرداد ۱۳۹۰، ۱۴:۰۷

استعفای حیدری پذیرفته نشد/

کفاشیان خواست به تیم نوجوانان برگردم/ فوتبال ایران مانند برزیل است

کفاشیان خواست به تیم نوجوانان برگردم/ فوتبال ایران مانند برزیل است

مربی دروازه‌بان‌های تیم فوتبال نوجوانان از پذیرفته نشدن استعفایش توسط رئیس فدراسیون فوتبال و بازگشت به این تیم خبر داد.

مهدی حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان مطلب فوق گفت: صبح امروز چهارشنبه با علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال جلسه داشتم و در مورد مسائل مختلف صحبت کردیم. من به ایشان در مورد پیشینه ورزشی و دروازه‌بان‌هایی که به فوتبال ایران معرفی کردم، صحبت کرده زیرا به ایشان اطلاعات درستی در مورد من نداده بودند.

وی افزود: پس از صحبت‌هایم آقای کفاشیان به من گفت بروید و کارتان را ادامه بدهید و قراردادتان را به من بسپارید. من هم قرار است طی روزهای آینده و پس از بازگشت تیم از اردوی اصفهان، با علی دوستی‌مهر نشستی داشته باشم و درصورت موافقت ایشان به سر کار برگردم و هدایت دروازه‌بان‌های تیم نوجوانان را برعهده بگیرم.

مربی دروازه‌بان‌های تیم فوتبال نوجوانان کشورمان خاطرنشان کرد: برای اینکه در فوتبال فعالیت کنید، یا باید عضو یک گروه باشید یا باید جدا باشید که در این مدت هم پیشنهاداتی از یک تیم لیگ برتری و یک تیم دسته اولی داشتم اما با نظر آقای کفاشیان به تیم نوجوانان برمی‌گردم.

حیدری در مورد وضعیت دروازه‌بان‌های حاضر در تیم نوجوانان تاکید کرد: در این مدت 77 دروازه‌بان را زیر نظر گرفتم و سپس در مرحله دوم تعداد 10 دروازه‌بان برتر را به اردو دعوت کردم و در نهایت 5 دروازه‌بان را انتخاب کردم که در هر اردو 4 نفر آنها حضور خواهند داشت.

وی در مورد تیم نوجوانان هم تصریح کرد: فوتبال ایران هم مانند برزیل است که در هر نسل بازیکنان مستعد و خوبی دارد که باید آن را صحیح انتخاب کرد و در یک راستا، هدف و برنامه‌ریزی آن را پرورش داد که تا به امروز برنامه‌ها به خوبی و طبق برنامه سرمربی تیم و اهداف فدراسیون پیش رفته است و می‌توان صددرصد به این تیم هم امیدوار بود.

مربی دروازه‌بان‌های تیم فوتبال نوجوانان ایران در پایان در پاسخ به این سوال که این تیم هم می‌تواند قهرمان آسیا شود؟، گفت: رسیدن به قهرمانی در این رده کارسختی است اما هدف نخست کادرفنی تیم نوجوانان صعود به جمع 4 تیم برتر آسیا و کسب سهمیه جام جهانی است و پس از آن در اندیشه قهرمانی خواهد بود. 

کد خبر 1330569

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha