به گزارش خبرنگار مهر، علی سالارکیا ظهر شنبه در جلسه شورای مدیران امداد استان که در ساختمان اداری کمیته امداد طالقان و با محوریت بحث و بررسی پیرامون مشکلات محرومان شهرستان برگزار شد، گفت : طالقان پتانسیل بالایی در مشارکتهای مردمی دارد.
وی ادامه داد:امدادگران این شهرستان باید امسال با همت و تلاش جدی در جهت افزایش مشارکتهای مردمی گامهای موثرتری بردارند.
حجت الاسلام حسینی امام جمعه طالقان نیز با حضور در جمع اعضای شورای مدیران امداد استان البرز گفت : حفظ کمیته امداد حفظ آرمان امام و انقلاب و تضعیف آن تضعیف آرمان امام و انقلاب است.
وی ادامه داد: نام کمیته امداد با نام امام و انقلاب گره خورده است و یادآور نام شهید والامقام رجایی است.
درجات فقر بر حسب ظرفیت افراد با ایمان مردم ارتباط مستقیم دارد
این مسئول، سه نقش و کارکرد مهم کمیته امداد را فقرزدایی، اشتغال و تحکیم خانواده عنوان کرد و گفت: درجات فقر بر حسب ظرفیت افراد با ایمان مردم ارتباط مستقیم دارد.
حسینی یادآور شد: این امر، حساسیت کار امدادگران را بیش از قبل آشکار می کند.
وی اضافه کرد: اشتغال بزرگترین و مهمترین نقش کمیته امداد است چرا که با ایجاد اشتغال افراد به ظاهر ناتوان دارای عزت نفس می شوند.
این مسئول افزود: همچنین این امر کمک می کند تا استعدادهای نهفته افراد به ظاهر ناتوان کشف شود و مردم می فهمند که این فرد فقیر اگر امکانات در اختیار داشته باشد، فردی مفید برای جامعه خواهد بود.
حسینی با اشاره به اینکه تعداد زیادی از زنان مشهور صدر اسلام پس از فوت همسر به سرعت ازدواج کردند، یادآور شد: ترویج امر مقدس ازدواج در بین خانواده های تحت حمایت امداد می تواند بخش عمده ای از مشکلات ایشان را مرتفع و خدای متعال را از امدادگران کمیته امداد راضی و خشنود کند.
دیدار مدیرکل با مددجویان طالقان
همچنین در ادامه برنامه، تنی چند از خانواده های تحت حمایت کمیته امداد شهرستان طالقان طی ملاقات حضوری با مدیرکل امداد استان از نزدیک به بیان مشکلات خود پرداختند.
این خانواده ها دارای مشکلات خاص بودند که در زمینه های مسکن، درمان، اشتغال و ... با علی سالارکیا دیدار و گفتگو کردند.
سالارکیا نیز دستورات لازم را جهت رفع مشکلات خانواده های مراجعه کننده صادر کرد. این ملاقاتها در حاشیه جلسه شورای مدیران امداد استان که در طالقان برگزار شده بود، صورت گرفت.
دو هزار و 313 نفر مددجو تحت حمایت کمیته امداد طالقان هستند
در حال حاضر دو هزار و 313 نفر مددجو تحت حمایت کمیته امداد طالقان هستند که بخشی از آنها در مرکز شهر طالقان و بخش عمده ای نیز در74 روستا ی صعب العبور و کوهستانی این شهرستان سکونت دارند.
سالارکیا به همراه قائم مقام، معاونان استان و تنی چند از مدیران امداد استان در قالب شورای مدیران به این شهرستان سفر کرده است.
در جلسه یادشده، رئیس امداد طالقان گزارشی از خدمات کمیته امداد دراین شهرستان ارائه کردد.
نظر شما