پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ خرداد ۱۳۹۰، ۱۴:۳۲

دستوان خبر داد:

اجلاس عمران شهری آسیا اقیانوسیه در بندرعباس برگزار می شود

اجلاس عمران شهری آسیا اقیانوسیه در بندرعباس برگزار می شود

بندرعباس - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان مسکن و شهرسازی هرمزگان از برگزاری اجلاس عمران شهری آسیا و اقیانوسیه آذر ماه امسال در بندرعباس خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرشید دستوان ظهر یکشنبه در نشست خبری عنوان کرد: طبق برنامه پنجم توسعه وظیفه ساخت و ساز تمام اماکن عمومی بر عهده مسکن و شهرسازی گذاشته شده است.

وی ادامه داد: ساخت 88 طرح عمومی با اعتباری بالغ بر 16 میلیارد تومان در هرمزگان توسط سازمان مسکن و شهرسازی در حال اجراست که از مهمترین آنها می توان به بیمارستان 220 تخت خوابی بندرعباس با 28 درصد پیشرفت فیزیکی، کتابخانه مرکزی بندرعباس با 38 درصد پیشرفت فیزیکی، موزه تاریخ طبیعی و مجتمع فرهنگی هنری بندرعباس اشاره کرد.

رئیس سازمان مسکن و شهرسازی هرمزگان با اشاره به نوسازی بافتهای فرسوده در هرمزگان، اظهار داشت: شرکت عمران و مسکن سازان کار نوسازی بسیاری از بافتهای فرسوده را آغاز و به اتمام رسانده که در همین راستا برای نوسازی سه هزار واحد مسکونی در هرمزگان تسهیلات 20 تا 25 میلیون تومانی در اختیار مردم قرار گرفته است.

دستوان افزود: همچنین اجلاس عمران شهری آسیا و اقیانوسیه آذر ماه امسال در بندرعباس برگزار می شود که در آن پیشرفت های عمران و نوسازی شهری در استان هرمزگان به خوبی معرفی خواهد شد.

استفاده از معماری بومی برای اماکن عمومی

وی در خصوص استفاده از معماری بومی در ساخت و ساز مسکن و اماکن عمومی در هرمزگان گفت: برای استفاده از معماری بومی کمیته سیمای منظر شهری تشکیل شده و در اولین گام ساختمانهای عمومی و فرهنگی با معماری بومی طراحی شده اند.

رئیس سازمان مسکن و شهرسازی هرمزگان اضافه کرد: در بخش مسکن مهر به علت اینکه ساخت آن از سالهای گذشته آغاز شده بود از معماری بومی استفاده نشده اما در حال حاضر الزاماتی در خصوص نمای ساختمان ها در صدور پروانه ساخت در نظر گرفته شده که منطبق با اقلیم منطقه است و در طرح های جدید مسکن مهر اجرا خواهد شد.

دستوان با اشاره به فعال شدن دوباره پروژه مسکن خبرنگاران هرمزگان، بیان داشت: کارهای بتن ریزی و فنداسیون این پروژه آغاز شده و همچنین بانک مسکن قبول کرده تا تسهیلات آن را پرداخت کند.

تصرف غیرقانونی زمین در بندرعباس

وی به تصرفات زمین در بندرعباس اشاره کرد و اظهار داشت: ما در سالهای گذشته اقدامات زیادی را برای جلوگیری از تصرفات انجام داده ایم اما متاسفانه این مسئله در بندرعباس خیلی زیاد است اما خوشبختانه با آماده شدن طرح های مسکن مهر این مسئله رو به کاهش است و زمینهای تصرف شده به خدمات عمومی اختصاص خواهند یافت.

رئیس سازمان مسکن و شهرسازی هرمزگان با اشاره به شناسایی و آموزش 19 هزار کارگر ساختمانی در بندرعباس، عنوان کرد: این کارگران در 17 رشته توسط اداره کل آموزش فنی و حرفه ای هرمزگان آموزش دیده اند و همچنین برای 170 نفر از معماران تجربی هرمزگان پس از گذراندن دوره های آموزشی پروانه اشتغال صادر شده است.

کد خبر 1333448

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha