به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح الله زاده بعدازظهر امروز یکشنبه و پس از برگزاری چند نشست با بازیکنان و کادر فنی استقلال در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان این مطلب افزود: امسال می خواهیم به همراه آقای مظلومی ستاره های فوتبال ایران را در استقلال جمع کنیم که تا به حال توانسته ایم بازیکنان مورد نظر کادر فنی را به خدمت بگیریم.
وی ادامه داد: تا به حال چند بازیکن را به خدمت گرفته ایم که با توجه به شرایط مالی باشگاه ناچار شده ام چک های شخصی ام را به بازیکنان بدهم. اگر این کار را نمی کردم نمی توانستم بازیکنان مورد نظر کادر فنی را جذب کنم.
سرپرست باشگاه استقلال در مورد جذب بازیکنان جدید این باشگاه گفت: با علی حمودی قرارداد دو ساله بسته ایم.با وحید طالب لو و محمدی هم صحبت می کنیم و یکی از این دو را در استقلال نگه خواهیم داشت. با مدیر برنامه های رحمتی هم به توافق رسیده ایم و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.
فتح الله زاده از جذب بازیکنان خوب خارجی برای استقلال خبر داد و گفت: اگر نتوانیم با آندرانیک تیموریان به نتیجه نهایی برسیم قطعا چند بازیکن خوب خارجی جذب خواهیم کرد که در حد نام استقلال باشند و بتوانند کیفیت خوبی از خودشان ارائه کنند.
وی ادامه داد: امسال تیمی بسته ایم که باید قهرمان شود. با توجه به بازیکنانی هم که در اختیار آقای مظلومی قرار داده ایم از ایشان توقع قهرمانی داریم.
فتح الله زاده در پاسخ به این پرسش که اگر مظلومی نتواند در هفته های ابتدایی پاسخ اعتماد مدیریت را بدهد و نتایج ضعیفی بگیرد آیا برکنار خواهد شد یا نه گفت: من نسبت به قبل صبور تر شده ام و تا نیم فصل صبر خواهم کرد. نمی شود با 5-6 هفته در مورد یک مربی قضاوت کرد. با این حال به ایشان فرصت می دهیم تا با خیالی آسوده کارشان را بکنند.
سرپرست باشگاه استقلال در پایان با بیان اینکه در حال رفتن به دفتر علی سعیدلو است گفت: ما چند روز یکبار با یکدیگر جلسه داریم و امروز هم برای بررسی آخرین وضعیت باشگاه به سازمان تربیت بدنی می روم.
نظر شما